Verslag Groenworkshop Korenschoof 8/08/2019

Groenworkshop bloemen plukken en korenschoof binden 8/08/2019

HELAAS, DE GROENWORKSHOP IS VOL; u kunt zich niet meer aanmelden!!

Bloemen plukken en korenschoof binden op 8 augustus 2019 bij Hof Hazenberg te Aagtekerke.
Inschrijven vóór 5 augustus 2019 (niet meer mogelijk). Aanvang: 18.30 uur.
Ledenprijs € 8,50; niet-ledenprijs € 11,50.

U bent vast niet vergeten hoe warm en gortdroog de zomer van 2018 is verlopen. En inmiddels weten we ook dat, dat vrijwel geen invloed heeft gehad op de pracht en kwaliteit van de bloemen in de maand augustus van Hof Hazenberg. Ik ben altijd blij verrast en verwonderd dat  alles weer zo prachtig in bloei komt . Vakmanschap en daar gaan we weer van genieten. Begin augustus is er een overvloed aan éénjarigen om een fraaie bos bloemen samen te stellen. Daarom organiseert  Groei & Bloei op donderdagavond 8  augustus weer een bloemenplukavond om aansluitend de geplukte bloemen korenschoof te binden tot een prachtig boeket.

De aanvang is om 18.30 en er wordt begonnen met een uitleg van mw. de Visser hoe de bloemen geplukt en gebonden moeten worden om zolang mogelijk plezier te hebben van het boeket.
Voor een royale bos bloemen, inclusief instructie korenschoof binden en een heerlijke kop koffie of thee betaalt een Groei & Bloei lid € 8.50. Niet leden betalen € 11,50. U kunt het bedrag overmaken op de rekening  NL18RABO0140679510 t.n.v. KMTP onder vermelding van Korenschoof binden 2019. Niet vergeten om, indien u lid bent van Groei & Bloei, uw lidmaatschapsnummer te vermelden.
De locatie van de pluktuin Hof Hazenberg is Prelaatweg 81, 4363 NP te Aagtekerke.

Ineke IJzerman, groenworkshops

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919