Zaterdag 24 augustus: Bekenwandeling met Potluck picknick

Wij gaan in de omgeving van het Horsthoekerveld een wandeling maken onder leiding van een gids van De Bekenstichting.  We ontdekken de Veluwse sprengen en beken met de flora en fauna die daarbij hoort. Na een wandeling van maximaal 2 uren willen wij gezamenlijk een picknick houden. Wij hopen dat de hei dan in bloei staat. We weten daar een geschikt plekje in de buurt van de parkeerplaats.
Het is niet verplicht om mee te doen met de picknick, wellicht zijn er deelnemers die alleen van de wandeling willen genieten. Indien slecht weer verwacht wordt, beslissen wij tegen die tijd of de picknick kan doorgaan. Belangrijk dus dat u uw telefoonnummer opgeeft bij inschrijving.
De picknick spullen kunnen gewoon in de auto blijven tijdens de wandeling, want het is een rondwandeling.
Een picknick op basis van Pot Luck betekent dat iedereen wat meeneemt, liefst zelf gemaakt. Dat wordt uitgestald en dan kunnen wij daar samen van gaan proeven. Te denken valt aan belegde boterhammen, fruit, cake, quiche, andere baksels, gekookte eieren, iets te drinken enz. Wat u maar wilt. Breng een deken mee (of vouw stoel) om op te zitten en eigen bord, bestek en een beker. Een picknick die voor iedereen een verassing zal zijn!
We parkeren en ontmoeten elkaar bij De Schaapskooi van Epe-Heerde op de Renderklippen. U rijdt vanaf de Elburgerweg de oprit op naar de schaapskooi. De inrit bevindt zich tegenover het parkeerterrein op de Elburgerweg, dus langs de kiosk. De bedoeling is om bij De Schaapskooi te parkeren want daar vlakbij kunnen wij van onze picknick genieten. We hoeven dan niet ver te lopen met de spullen.
Om 11.00 uur vertrekken wij vanaf de parkeerplaats voor de wandeling. Draag geschikte schoeisel voor onverharde paden. De wandeling zal maximaal 2 uren duren. Er wordt bij de interessante plekken stilgestaan en erover verteld.
Om ongeveer 13.00 uur zijn wij terug bij de auto's. Dan gaan wij met de picknick naar een geschikte plek.
U bepaalt zelf wanneer u naar huis wilt, wij hopen op goed weer en een lekkere, lange, gezellige middag op de hei!

Opgeven via onderstaand formulier. Eventueel telefonisch bij Christine Steneker 06-29130061
Doe dit uiterlijk 26 juli a.s.
Het aantal deelnemers is beperkt dus geeft u snel op om teleurstelling te voorkomen!

Kosten: leden 5,00 / Niet leden: 7,50

Bekenwandeling