Activiteiten & Actueel
 

Groenworkshop Hanging Basket 26 april 2019

Op vrijdag 26 april 2019 stellen Jojanneke en Wim Maljaars in Ritthem (Dorpsstraat 2), hun kas weer open voor een workshop “hanging baskets” maken. De workshop begint om 14.00 uur. De duur van de workshop hangt af hoe u de basket wil maken en, als u meerdere baskets wil maken, duurt het natuurlijk iets langer. We streven zo rond 16.00 uur de workshop af te ronden.

U stelt de inhoud van uw basket zelf samen met éénjarigen en vaste planten die bij Joyplant te koop zijn en daarna kunt u de basket met deskundige hulp van Wim Maljaars beplanten. De vaste planten kunt u aan het eind van het seizoen in de tuin planten en bij zachte winters komt het voor dat bijna alle de planten in de basket het overleven en weet tot bloei komen.

U kunt zelf één of meerdere baskets meenemen, maar ook één of meerdere baskets ter plaatse kopen. Joyplant zorgt eveneens voor sphagnum/mos, grond en verdere benodigde materialen om de basket te bekleden en te vullen.

U betaalt ter plekke in de kas voor de gebruikte materialen.

Koffie/thee met iets lekkers wordt u aangeboden door Groei & Bloei Walcheren.

Voor de inkoop van de materialen willen we graag weten of u zelf één of meerdere baskets meeneemt. Als Joyplant voor één of meerdere baskets moet zorgen kunt u dit aangeven op het aanmeldingsformulier.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u die stellen via het internet ina.yz006(at)gmail.com of telefonisch 0118613636 aan Ineke IJzerman.

meer
17
Feb
Prachtige Pleione
14
Feb
LENTE   Primavera