Fotoverslag fietstocht 2019

Fietstocht 27 juni 2019

Op donderdag 27 juni houden wij onze jaarlijkse fietstocht.
Start: Verschuur, Pioniersweg 2a, Grijpskerke
Kosten: leden € 24,50; niet-leden € 30,-

Wij verzamelen bij Willeke Verschuur om 10 uur in de Pioniersweg 2a, Grijpskerke. U kunt eventueel uw auto langs de weg parkeren.

Wij worden verwelkomd met koffie en iets lekkers. De prachtige tuin kunnen wij daarna bekijken.

Daarna stappen wij op de fiets en rijden richting Serooskerke naar Piet Cevaal. Hij woont Vrouwenpolderseweg 26. Het is een geweldig mooi aangelegde tuin.

Om ongeveer 12.45 uur worden verwacht in het Kaslokaal in Oostkapelle. Wij hopen daar buiten te kunnen lunchen.
Na de lunch kunnen wij de tuin nog bekijken en genieten van de rust.

Tot slot rijden wij om ongeveer 14.00 uur naar Aagtekerke, waar wij de tuin van Leunis en Johanna Minderhoud gaan bewonderen. Wij krijgen weer koffie met iets lekkers.
Als u zin en tijd hebt, kunt u op eigen gelegenheid nog naar de pluktuin..

Wij hopen op een mooie dag met veel mensen.

Lien en Lia

Voor informatie:
Lien Osté: tel: 0118 461565
Lia Jobse: tel:0118 582533

Spelregels bij activiteiten

(onderaan het volledige Protocol)

Leden hebben op vertoon van hun geldig Groei & Bloei pasje gratis toegang tot lezingen; niet-leden betalen € 5,-. Tot de leden behoren ook de partners/huis-genoten van de abonnementshouder.

Bij activiteiten/reizen kan een lid altijd maximaal één introducé meenemen. Niet-leden en introducés betalen per activiteit een vooraf vastgesteld bedrag extra.

Zie verder: protocol onderaan.

Inschrijvingen en Annuleringen van deelname aan activiteiten van en door G&B afdeling Walcheren*

Mocht bij annulering van een activiteit/reis de vrijgekomen plaats niet opgevuld worden, dan zal helaas slechts de helft van het gestorte bedrag terugbetaald kunnen worden, in verband met de gemaakte kosten. Bij annulering vanaf de 28e dag tot dag van vertrek of later bent u de volledige reissom verschuldigd.

(De vrijgekomen plaats kan door deelnemers van de reservelijst ingevuld worden of, als er geen lijst is, door iemand die aangedragen wordt door de “uitvaller”).

Bij over-inschrijving wordt er geloot.

Uw inschrijving bij activiteiten wordt later bevestigd. Bij een opgave via het e-mail formulier op de website krijgt u altijd direct een bevestiging van ontvangst. Zodra de definitieve doorgang van de activiteit is vastgesteld wordt uw inschrijving definitief. U dient zelf een reis-, bagage-, ziektekosten-, ongevallen-, en annuleringsverzekering af te sluiten.

*Bij activiteiten georganiseerd door een derde partij gelden de inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden van de desbetreffende partij en worden voor of na boeking verstrekt.

Geld overmaken op IBANnummer NL18RABO 0140 6795 10 t.n.v. K.M.T.P. Walcheren onder vermelding van de betreffende activiteit,uw lidmaatschapsnummer en uw bankrekeningnummer.
Inschrijvingsnummer K.v.K. 40309426

Protocol Deelname Activiteiten

1.
Uitgangspunt is dat in principe alle activiteiten, zoals lezingen, cursussen, plantenruilbeurzen, tuinkringen, tuinreizen (ééndags of meerdaagse), fietstochten, snertwandelingen etc., openstaan voor zowel leden als niet-leden. Hierop gelden de volgende uitzonderingen:
·         Jaar- en Commissievergaderingen en Vrijwilligersavonden.
·         Indien het Bestuur besluit om een activiteit niet of maar beperkt open te stellen
          voor niet-leden.

2.
Een lid kan altijd maximaal één introducé meenemen. Deze wordt niet meegeteld als
niet-lid. Huisgenoten zijn leden.

3.
Niet-leden en introducés betalen altijd een extra bedrag op de ledenprijs voor de activiteit. Dit bedrag dient substantieel te zijn en minimaal 10%.

Toelichting

• Een introducé is iemand die aan een activiteit samen met een lid deelneemt. Op het aanmeldingsformulier worden zowel het lid als de introducé aangemeld.
  • Een niet-lid is iemand die aan een activiteit deelneemt als zijnde buitenstaander en dient zich apart aan te melden.
  • De regel dat bij activiteiten die opengesteld zijn voor niet-leden, leden voorrang hebben op niet-leden, komt hierbij te vervallen.
  • Indien een Commissie besluit om een bepaalde activiteit niet of maar beperkt open te stellen voor niet-leden, dient de Commissie een verzoek in te dienen bij het Bestuur met onderbouwing van de reden en zal het Bestuur een besluit nemen en kenbaar maken aan de Commissie. Zijn er meer niet-leden aangemeld dan het maximum dan worden deze op de wachtlijst geplaatst.
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
TOMATENOOGST