Plantenruilbeurs 5 oktober 2019

GROEI  EN BLOEI PLANTENRUILBEURS ZATERDAG 5 OKTOBER 2019

Op  zaterdag 5 oktober houdt Groei & Bloei afdeling Walcheren weer de traditionele Plantenruilbeurs. Deze is zowel voor leden als niet-leden toegankelijk. Voor beginnend tuiniers en voor niet-leden kunnen de aangeboden planten, samen met een advies van ervaren tuiniers, een mooie start zijn van hun tuinhobby en leden vinden misschien juist die plant die ze al lang wilden hebben.
In het voorjaar waren we te gast bij Kwekerij Kesteloo en we mogen dit najaar weer op deze mooie locatie onze plantjes ruilen. Wees er wel snel bij, want de aangeboden planten wisselen snel van eigenaar!
Aanrader: loop eens even bij Kesteloo binnen om te kijken wat zij daar zoal aanbieden.

Locatie: Kwekerij Kesteloo, Middelburgsestraat 83A in Koudekerke.
Aanleveren planten vanaf 10.00 uur
Start: stipt  11.00 uur
Einde: rond  11.45 uur

Alle soorten planten, goed gewortelde stekken en kleine struiken zijn welkom, graag voorzien van een label met naam, soort en kleur.

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Plantenruilbeurs

Verslag plantenruilbeurs 13 april 2019

Op zaterdag 13 april was er weer de traditionele voorjaars Plantenruilbeurs. We waren voor de eerste keer te gast bij Tuindersbedrijf Kesteloo in Koudekerke, en dat beviel gelijk heel erg goed. Het aanbod aan planten was goed, we mochten ivm de koude wind lekker binnen in de kas staan, de sfeer was goed en de planten waren in een mum van tijd “uitverkocht”. Ook Dolf was weer aanwezig met de onvolprezen handschoenen en allerhande PR materiaal.
In het najaar, op zaterdag 5 oktober, mogen we de Plantenruilbeurs weer bij Kesteloo houden en dan hopen we ook op wat meer niet-leden die komen kijken en/of plantjes scoren en misschien wel lid willen worden van Groei & Bloei. U bent in het najaar weer van harte welkom, ook als u zelf (een keer) niets te ruilen hebt.

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Open Tuinen, Plantenruilbeurs en Leden bij Leden in de Tuin

Hierboven foto's van de geslaagde plantenruilbeurs 13 april 2019.
Klikt u op een afbeelding voor een vergroting.

Plantenruilbeurzen 13 april en 5 oktober 2019

Data:  zaterdag 13 april en zaterdag 5 oktober 2019
Tijd:   10-12.00 uur (max)
NB: Nieuwe locatie: Tuindersbedrijf Kesteloo, Middelburgsestraat 83A, 4371 ER Koudekerke

In 2019 houden we weer 2x onze plantenruilbeurs en wel op zaterdag 13 april en zaterdag 5 oktober. De plantenruilbeurs is zowel voor leden als niet-leden GRATIS toegankelijk.
Voor beginnende tuiniers en voor niet-leden kunnen de aangeboden planten, samen met een advies van ervaren tuiniers, een mooie start zijn van hun tuinhobby en leden vinden misschien juist die plant die ze al lang wilden hebben.

Aanleveren planten vanaf 10.00 uur
Start:    stipt  11.00 uur
Einde:   max. 12.00 uur

Lieneke Hubrechsen