Leden bij Leden in de Tuin 2019

Omdat de behoefte aan Tuinkringen een beetje verzadigd was, is in 2017 gestart met een activiteit waarbij Groei & Bloei leden bij tuinen van andere Groei & Bloeileden kunnen kijken op 2 vastgestelde zaterdagmiddagen. We hebben dit nu 2 jaar gedaan, maar helaas is gebleken dat er vanuit de leden (nog) te weinig belangstelling bestaat voor dit initiatief. Heel jammer, want de te bezichtigen tuinen waren zeer interessant om te bekijken en de leden die ze bezocht hebben waren enthousiast over het initiatief.
In de vergadering van Bestuur en Commissies is daarom besloten om Leden bij Leden in Tuin in 2019 niet te organiseren, tenzij er alsnog veel belangstelling voor zou blijken te bestaan. De vraag is dan of mensen dit willen aangeven bij ondergetekende. Ook goede ideeën zijn van harte welkom.
Graag reacties naar Lieneke Hubrechsen via rodenburg51@gmail.com en wel vóór 1 maart 2019. Wilt u meer informatie, dan kunt u ook altijd even bellen: 0118-639929

Lieneke Hubrechsen, Coördinator Leden bij Leden in de Tuin, Plantenruilbeurs en Open Tuinen

Voor het verslag van 2018 Opens internal link in current windowklikt u hier:

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
TOMATENOOGST