Groentips & Groeninfo

GARDENISTA

Met trots presenteert KMTP / Groei & Bloei het nieuwe jaarlijkse buitenevent Gardenista!

Van 15 tot en met 19 mei 2019 wordt het landgoed Ophemert de plek waar je alles kunt vinden omtrent groen en groenbeleving. Gardenista is een tuinbeurs. Een tuinevenement. Maar tegelijk ook veel meer dan dat.

Het is een bijzondere samensmelting van de groene wereld met amusement en gastronomie. Naast groenexperts, fijne kookkunst onder andere uit de eigen moestuin, bloemschikkunst en amusement is het een plek waar je inspiratie kunt opdoen voor je eigen tuin en advies kunt inwinnen over een eigen tuinontwerp of tuinvraag.

Gedurende vijf bijzonder groene dagen worden jong en oud op actieve wijze geïnspireerd met wat je met groen kunt doen. Het programma wordt de komende maanden vormgegeven. Het wordt een afwisselend programma met voor ieder wat wils.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Je kunt het ook allemaal volgen op Facebook, LinkedIn, Instagram en op website van Gardenista zelf: https://gardenista.nl/.

Het is een bijzonder project waar tal van “Groei en Bloei” vrijwilligers tijd in steken om het tot een prachtig evenement te maken. Natuurlijk houden wij je ook op de hoogte van de ontwikkelingen en ongetwijfeld komen er ook van onze kant initiatieven om met onze afdeling dit evenement te bezoeken.