Maak voordelig kennis met Groei&Bloei.

De Voorjaarsactie loopt in de periode dat het april-, mei- en juninummer in de winkels liggen. Dat is van woensdag 22 maart t/m vrijdag 9 juni en maandag 19 juni t/m maandag 27 juni. Tussentijds loopt de Nationale Tuinweek. De Nationale Tuinweek en het daaraan vast gekoppelde Open Tuinen Weekend wordt georganiseerd van zaterdag 10 t/m zondag 18 juni. Hiervoor zal een speciale ledenwerfactie beschikbaar worden gesteld, waarover later meer informatie.

Wat houdt de voorjaarsactie in?
Tijdens de Voorjaarsactie ontvangen de nieuwe leden:

• ter plekke het april- mei- of juninummer van Groei & Bloei.
  • € 10,- of € 12,- korting op het lidmaatschap tot het einde van het jaar ( afhankelijk van de maand waarop het lidmaatschap ingaat)
  • een zeer praktische Aquabag tuinslang ter waarde van €39,95  als welkomstcadeau. Deze wordt nagezonden.

U hoeft alleen het formulier hieronder in te vullen en op 'verzenden' te drukken.

Aanmeldingsformulier lidmaatschap

Geslacht: