Oost-Nederland Kampioenschap Bloemschikken (ONKB) op 26/27 mei in het AOC Twello

Op zaterdag 26 mei 2018 wordt in het AOC Oost te Twello de Regionale Wedstrijd Bloemschikken (ONKB) gehouden voor Midden- en Oost-Nederland met aansluitend op zondag 27 mei een tentoonstelling van de wedstrijdstukken.
Vijf leden van onze afdeling Noord-Veluwe nemen er aan deel. De overige deelnemers zijn leden van afdelingen uit de G&B-rayons Oost-Nederland, Midden Nederland, Gelderland Zuid.
Het thema van de wedstrijd is "KLEURIGE TRANSPARANTIE", geïnspireerd op het prachtige gebouw met veel licht en kleur, waarin het AOC Oost is gevestigd.
De winnaar uit de hoogste klasse ontvangt een 'Golden Ticket', waarmee hij/zij verzekerd is van deelname aan de wedstrijd bloemschikken voor amateurs bij GARDENISTA 2019, het grote Landelijk Evenement, dat georganiseerd wordt door Groei & Bloei van 14 t/m 19 mei 2019. De winnaar van die wedstrijd mag zich Nederlands Kampioen 2019 noemen.

Het adres van het AOC Twello luidt: Meester Zwiersweg 4, 7391 HD Twello

De tentoonstelling is gratis te bezoeken op zondag 27 mei van 10.00 tot 16.00 uur.

Toon uw belangstelling voor de bloemwerken van de kandidaten uit o.a. onze afdeling!

U bent van harte welkom!

Het AOC Oost te Twello

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien