Welkom bij Groei & Bloei West-Betuwe

De afdeling West-Betuwe is een vereniging van Groei & Bloei in de regio van Geldermalsen.

Het westelijk deel van de Betuwe is met haar historische steden, idyllische dorpjes, prachtige rivieren en natuurlijk de overbekende fruit- en bloesemroutes een mooi plekje in Nederland. U bent van harte welkom bij onze actieve bloeiende vereniging met allerlei activiteiten. Van oktober tot en met april wordt er iedere maand een lezing verzorgd. Verder worden regelmatig tuinen bezocht van leden, workshops gehouden en excursies naar bijzondere locaties. Meer hierover kunt u vinden bij de rubriek agenda.

Onder de rubriek 'diversen' staan o.a. onze nieuwsbrieven. Wilt u onze e-mail nieuwsbrief ontvangen: klik hier

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)