Welkom bij Groei & Bloei West-Betuwe

De afdeling West-Betuwe is een vereniging van Groei & Bloei in de regio van Geldermalsen.

Het westelijk deel van de Betuwe is met haar historische steden, idyllische dorpjes, prachtige rivieren en natuurlijk de overbekende fruit- en bloesemroutes een mooi plekje in Nederland. U bent van harte welkom bij onze actieve bloeiende vereniging met allerlei activiteiten. Van oktober tot en met april wordt er iedere maand een lezing verzorgd. Verder worden regelmatig tuinen bezocht van leden, workshops gehouden en excursies naar bijzondere locaties. Meer hierover kunt u vinden bij de rubriek agenda.

Onder de rubriek 'diversen' staan o.a. onze nieuwsbrieven. Wilt u onze e-mail nieuwsbrief ontvangen: klik hier

Nationale Tuinweek 2017

Van 10 t/m 18 juni 2017 vindt weer de Nationale Tuinweek plaats met als hoofdthema: Kruiden! Een spetterende week vol groene activiteiten in het land.

Ook onze afdeling zal hier aandacht aan besteden door middel van een stand in de tuin bij Inge en Anjo Steen in Rumpt op 10 en 11 juni tijdens de De Betuwse Tuinenroute. Daarnaast is de tuin van Inge en Anjo Steen ook open op zondag 18 juni (Achterweg 59, 4156 AB Rumpt). Zie ook de Groei&Bloei van juni 2017 met een kort interview met Inge op pagina 30.

Op zaterdag 17 juni verkopen wij kruiden en andere planten bij de Pluk in Geldermalsen in samenwerking met Bibliotheek Rivierenland.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017