De groenste vereniging van Utrecht!

Groei & Bloei Utrecht verbindt mensen die tuinieren (én alles wat daarbij komt kijken) als hobby en interesse hebben.

Woensdag 13 december was de gezellige workshop Kerstbloemschikken in Het Trefpunt in Harmelen, zie hierboven het resultaat van de prachtige stukken.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ons programma voor dit seizoen vind je op deze agendapagina.

G&B Utrecht is ook betrokken bij Operatie Steenbreek lees hier verder.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Groei & Bloei Utrecht organiseert veel activiteiten zoals bloemschikken, workshops en lezingen. De meeste zijn gratis voor leden en voor niet-leden aantrekkelijk geprijsd. Lees onze digitale nieuwsbrief december 2017 of de uitgebreide Initiates file downloadnieuwsbrief die tweemaal per jaar wordt verstuurd.

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meld je aan voor de  (gratis) digitale nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen!

Nationaal Kampioenschap Bloemschikken 2017

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”