Bekijk online
Afdeling  Utrecht

Beste Leden,

Anderhalf jaar lang is er in verband met onderbezetting, door Groei en Bloei Utrecht geen digitale nieuwsbrief verstuurd. Inmiddels is het bestuur grotendeels vernieuwd en behoorlijk uitgebreid. Zodoende kunnen we, naast meer activiteiten organiseren, ook meer aandacht geven aan onze (digitale) communicatie.

Onze gewone nieuwsbrief 'najaar 2016' is net bij onze leden op de mat gevallen en nu zal ook elke 1e zaterdag van de maand een digitale nieuwsbrief worden verstuurd. Heeft u een tip, stuur een e-mail dan zullen we het de volgende keer plaatsen.

Daarnaast wordt onze website flink onder handen genomen en deze is nu goed te lezen op uw telefoon of tablet. Ook op social media zijn we actiever dan ooit. Onze facebookpagina heeft een flinke impuls gekregen en heeft meer dan 100 volgers! Sinds afgelopen week heeft Groei en Bloei ook instagram. Like en volg ons en blijf nog beter op de hoogte.

Veel leesplezier, schroom niet ons te attenderen op iets wat we vergeten hebben en stuur ons een bericht.

• De eerste activiteiten van Groei en Bloei Utrecht voor 2017 zijn bekend, nieuwsgierig?.
  • Maandag 12 december 2016 organiseren we weer onze kerst-workshop bloemschikken. Onder begeleiding van docente Merel Dorssers gaan we aan de slag met dit feestelijke werkstuk. Informatie en aanmelden.
  • Onlangs heeft Groei en Bloei Utrecht een herfstexcursie georganiseerd naar De Batterijen en Mobipers. Lees hier het reisverslag, gaat u de volgende keer ook mee?
  • In Vleuten heeft Groei en Bloei Utrecht in samenwerking met VGH en IVN en Hovenier Kleinwee een schooltuin (m2) cadeau gedaan. Het is een bijzonder geslaagd project en zal zeker navolging vinden in 2017. Wilt u meer weten of heeft u goede locatie voor 2017? Kijk op de website voor het verslag en de foto's.
  • Groei en Bloei Utrecht wil graag meer aandacht besteden aan onze leden met een moestuin. Sindskort houden wij de blog van Diana's mooie moestuin goed in de gaten. Prachtige foto's en verhalen met een zeer informatieve website: www.mooiemoestuin.nl.
  • Naast de flora gaat ook onze interesse uit naar fauna en speciaal de foto's van Adri de Groot zijn werkelijk spectaculair.
  • Wist u dat Groei en Bloei Utrecht sinds kort een coördinator senioren heeft en dat haar naam mw. G. Matthijsen is? Heeft u een vraag? Dan kunt haar mailen of bellen: 030-2934487
  • Goed gereedschap is het waard om te onderhouden. Maar hoe? Welke kennis heeft u nodig om alle tuingereedschappen scherp te houden en in conditie te brengen? Heeft u interesse in deze workshop? Kosten zijn €35,00 per persoon inclusief koffie met appeltaart. Stuur ons een e-mail en bij voldoende interesse gaat Groei en Bloei Utrecht een leuke workshop organiseren.
  • Oproep. Heeft u een mooie tuin of balkon en wilt u dit delen met de leden van Groei en Bloei Utrecht? Stuur een foto en wij zullen dit op onze homepage plaatsen.
  • Van 18 t/m 24 november 2016 is de Margriet Winterfair in de Jaarbeurs, ook Groei en Bloei Utrecht is van de partij.
  • Op 7 en 8 oktober 2016 was het NK bloemschikken bij de Floriade. Kijk voor onze impressie op utrecht.groei.nl.

Een bloeiende groet namens het bestuur van Groei en Bloei Utrecht,

Christian Naethuys, voorzitter