Activiteiten & Actueel

Genieten van de open tuinen tussen de buien door.

De echte 'diehard' tuinliefhebbers lieten zich door de slechte weervoorspellingen niet tegenhouden. Zij togen gewapend met 'plu' en regenjas gewoon op de geplande route. 

De opening van de viering van het 25 jarig jubileum van de Volkstuinvereniging kreeg grote belangstelling. De voorzitter en Wethouder Pot  hielden een welkomstwoord waarna er een boom werd gepland. Vanaf dat ogenblik werd er getoast en kon de sfeer niet meer kapot. Dat het af en toe onweerde en regende maakte niets uit. 

De overige Open Tuinen werden ook goed bezocht. Het aantal bezoekers was natuurlijk minder dan vorig jaar. Toen 's middags de zon hier en daar doorbrak kwam de belangstelling ook op gang.  

Het is bijzonder om op deze manier eens een kijkje te kunnen nemen in de tuin van een ander en daarbij ideeën op te doen of gewoon te genieten en bewonderen. 

We bedanken de gastvrije en vlijtige tuinbezitters en de belangstellenden.  Eén tuinbezitter gaf via de site een reactie in de vorm van een gedicht. Volgend jaar rekenen we op beter weer!

meer

Onze Activiteiten binnenkort!

Wilt u weten wat we verder voor u in petto hebben? Kijk dan in onze Agenda!

17
Feb
Prachtige Pleione
14
Feb
LENTE   Primavera