Verslag bollenactie 2017

In totaal waren er 12 bestellingen in een betrekkelijk korte tijd en dat vinden we toch weer een mooi resultaat. De totale bestelling die we als afdeling gedaan hebben, omvatte 89 soorten bollen met een bedrag van € 629,24 excl. korting en met de 20% korting een bedrag va € 503,39.

We hebben tevens nog eens gratis 17 specials, waarvan er 12 naar de deelnemers gaan en 5 specials zijn voor de afdeling voor verkoop en dergelijke. Tevens betekende het totaal bedrag van ruim € 500,- dat we (afgerond naar boven) 3 stuks De Wit TUIN handgereedschap konden verloten.

We hebben we 3 lootjes getrokken uit alle deelnemers. De gelukkigen dit jaar waren; Nel Osté, Heleen van Noort en Mary Schnitger. Deze gelukkigen mochten 1 tuin handgereedschap artikel uitzoeken.

Dolf de Nooijer

Reactie winnaars

Reactie Nel Osté: Wat een verrassing, dat ik een stuk gereedschap mag uitzoeken. Ik kies voor het onkruidmes. Bedankt en succes met het uitzoeken van de bollenpakketten.

Reactie Heleen van Noort: Wat leuk om te lezen dat ik één van de gelukkigen ben die een gereedschap van De Wit mag uitzoeken. Echt een verrassing. Omdat je mijn keuze snel wilt ontvangen geef ik mijn wens maar snel door. Mijn keuze is gevallen op het bio hakje. Dit lijkt me heel handig. Jammer dat de allium giganteum niet geleverd kan worden, maar.............je kunt niet alles hebben natuurlijk. Dolf, dank je wel, ik ben er nu al blij mee.

Mary Linn Schnitger (nieuw lid september): What a very nice surprise to read that I was chosen for a prize.  I would like the wiedvork as unfortunately I have weeds in the garden. Thank you and Groei en Bloei again for all of your good work.

Bollenactie 2017

Ook dit jaar kunnen er weer bollen besteld worden via onze afdeling van Groei&Bloei.

Bestellers (leden en niet-leden) krijgen 20% korting indien de bestelling via de afdeling gaat.
Formulieren of bestellingen vóór 1 oktober doorgeven aan:
Penningmeerster Dolf de Nooijer, Lodo van Hamelstraat 10, 4333 CP Middelburg, tel.nr. 0118-634494 of emailadres: ganooijer@zeelandnet.nl'

Initiates file downloadVoor de uitgebreide bestellijst (pdf-bestand) met foto's van de bloembollen klikt u hier.
Initiates file downloadVoor de digitaal in te vullen bestellijst (Excel bestand zonder foto's) klikt u hier.
Initiates file downloadVoor een uit te printen bestellijst (pdf bestand zonder foto's) klikt u hier.

De afdeling bestelt de bollen bij de Webwinkel van Groei&Bloei de Tuinen-shop.
Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht (anders € 4,95 bij bestelling < € 50,-, daarboven gratis).

• Bij een bestelling van € 30,- of meer, kunt u een een keuze maken uit de Groei&Bloei Specials twv circa € 8,00 en krijgt u cadeau. Zoals: Tulpen en Meer, Heerlijke Moestuin, Tuin Klussen, Nazomer en Herfst.
  • Per bestelling van € 175,- of meer (na aftrek korting), ontvangt u gratis een stuk handgereedschap  van De Wit tot € 10,-; https://www.tuinen-shop.nl/merken/dewit.html?price=-10

Tevens per € 175,- (na korting aftrek) van alle bestellingen samen (uitgezonderd de individuele bestellingen van > € 175,-) een gratis stuk handgereedschap van De Wit tot € 10,- voor verloting. zie ook: https://www.tuinen-shop.nl/merken/dewit.html?price=-10
Of bij € 350,- een De Wit product tot € 20,- (uitgezonderd steelgereedschap meer dan 1 meter lang).zie ook: https://www.tuinen-shop.nl/merken/dewit.html?price=10-20
Combineren is mogelijk , bij € 525,- dus 1x tot € 10,- en 1x tot € 20,-

De bestellingen worden in oktober afgeleverd bij de afdeling en daarna zal u een mailtje ontvangen voor het ophalen van de bollen. Bij dat mailtje ontvangt u tevens de nota voor het betalen van de bestelde bollen.

SERVICE:
U kunt ook een mailtje sturen aan Dolf de Nooijer: ganooijer(at)zeelandnet.nl
met artikelnummers en aantal, omschrijving en hoeveel pakketjes. Dan wordt de bestellijst voor u ingevuld en ter controle teruggestuurd.

Keuze cadeau bestelling boven 30 Euro

Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de activiteiten of andere nieuwtjes van de afdeling Walcheren dan kunt u zich gratis abonneren op de email nieuwsbrief.

Bezoekt  ook eens de pagina van onze adverteerders voor informatie, advies, producten (soms met kortingen).

MEER OVER VOORDEEL VOOR LEDEN? Klikt u hier.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
TOMATENOOGST