Open Tuinenweekend

Groei & Bloei Houten organiseerde op Opens external link in new window17 en 18 juni het Open Tuinenweekend in Houten, Schalkwijk en 't Goy! We kijken terug op een geslaagd en zonnig weekend. We willen alle tuinopenstellers bedanken voor hun medewerking !

Welke tuinen deden mee ? Opens external link in new windowLees hier verder

Bekijk Opens external link in new window h i e r  de foto- impressie van dit weekend.

Zaterdag 20 mei ging een groep tuinliefhebbers op excursie naar De  Vlinderhof in het Máximapark, de tuin die werd ontworpen door Piet Oudolf.

Groei & Bloei Houten stopt als zelfstandige afdeling

Groei & Bloei Houten stopt per 1 juli 2017 a.s. als zelfstandige afdeling met zijn activiteiten. Dat besloot de Algemene ledenvergadering van de afdeling op 15 februari.  Dit voorstel van het bestuur werd op deze vergadering unaniem aangenomen.

Vanaf 1 juli organiseert Groei & Bloei Utrecht in Houten op onze locatie (NME-ruimte, Keercamp 13) een aantal malen per jaar activiteiten. Alle leden krijgen binnenkort een brief waarin ze kunnen aangeven bij welke afdeling ze zich willen aansluiten.

De komende drie jaar blijven het Voorjaarsweekend in de Botanische Tuinen en het Open Tuinenweekend in juni w e l  op de agenda staan!

romke’s moestuin
Gloriosa