Activiteiten & Actueel

Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2017.

Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2017

Er wordt achter de schermen al weer hard gewerkt aan de voorbereidingen van het Nederlands Kampioenschap Bloemschikken.Eindelijk hebben we een geschikte locatie gevonden in het midden van het land: De Beursfabriek in Nieuwegein.(ϖ)kant    

In 2017 is het thema (ϖ)kant (pikant). 
Het thema is gekozen om te laten zien dat bloemschikken niet tuttig is, maar best pikant kan zijn…
Verder heeft het de onderdelen 'pi', en 'kant' in zich.
Met 'pi' refereren we aan geometrische vormen (eigenlijk cirkels) en kijken we dus wat meer verstandelijk naar het bloemschikken.
Met het onderdeel kant komt de romantiek, een link naar kleding naar voren.
Ook betekent pikant 'pittig' en kan het bijvoorbeeld naar kruiden en specerijen refereren.
Het is een uitdagend thema waar wij veel spannende werkstukken van verwachten met verschillende invalshoeken.
We kunnen dus met het thema Pikant alle kanten op!

De wedstrijd voor de studenten en amateurs zal plaatsvinden op vrijdag 6 oktober. Aansluitend op 7 en 8 oktober zal er een tentoonstelling zijn van de gemaakte werkstukken. Het wordt een fleurig evenement met meerdere activiteiten van hoog niveau tijdens het tentoonstellingsweekend. 

Korting voor leden
Kaarten voor het bezoek aan het NK Bloemschikken  kunnen alleen ter plekke tijdens de tentoonstellingsdagen gekocht worden… dus op 7 en 8 oktober bij de ingang van De Beursfabriek. 

De prijs voor leden bedraagt €7,50, terwijl de prijs voor niet-leden €10.00 is. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Deelnemers krijgen gratis toegang op vertoon van hun deelnemers badge. Iedere deelnemer krijgt 1 extra vrijkaart voor het evenement. 

De entree voor de tentoonstelling van de bloemstukken is inclusief de demonstraties bloemschikken (die door internationaal bekende arrangeurs gegeven worden) en presentaties over trends.

Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten zoals workshops, en zijn er meerdere kramen waarbij aan bloemschikken gerelateerde artikelen gekocht kunnen worden.

Informatie kunt u vinden op www.groei.nl.

meer

 

 

 

28
Feb
MS
28
Feb
Lentetuin