Activiteiten & Actueel

Verslag Excursie Het Bomenbos

Een mooie avond in het bomenbos van mevrouw Boom.

Op dinsdagavond 20-05 heeft een groep van 18 mensen het bomenbos bezocht. Dit alles onder leiding van gids Johan Antheunisse.
Het was een bijzondere avond, ook het weer was prachtig, na de stormen en regen van de dagen daarvoor. In het begin van het bos, nog op de openbare weg, stonden een rode en een witte meidoorn in volle glorie te bloeien! Er werd veel verteld over de verschillende bomen en er werden ook veel vragen gesteld.
Mevrouw Boom liet ook haar lievelingsplekjes zien. Zij heeft nog genoeg idee├źn voor aanpak van sommige bomen en paden. Een energieke dame die genoot van ons bezoek. Na de rondleiding vertelde mevrouw Boom in het familiehuis, zittend in een grote kring met een kopje koffie of thee en koek, over de geschiedenis van het bomenbos en iets over het denken voor de toekomst van het bos.
Ook had Johan verschillende anekdotes over het werken in deze tuin. Na een hartelijk afscheid stapten we weer in ons eigen leventje. Dit is toch een bijzonder mooi plekje in onze omgeving!!

Met dank  voor jullie belangstelling, Ada.

Meer foto's in de Opens internal link in current windowfoto albums!

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST