Welkom bij Groei & Bloei Gooi-Noord

KMTP/Groei & Bloei is dé toonaangevende vereniging van tuin- en natuurliefhebbers.

Zij zet zich in voor een groene samenleving, zowel op lokaal als op landelijk niveau.  De beleving van tuinieren, bloemschikken en de passie voor groen in het algemeen vormen hiervoor de inspiratie. ¤ Kennis en kennisoverdracht werken stimulerend en samenbindend voor leden en niet-leden. ¤ Het werkterrein omvat de hele keten van liefhebbers tot professionals (kwekers, hoveniers, ontwerpers, handel, overheden, studenten etc.).

KMTP/Groei & Bloei opereert als schakel tussen verschillende onderdelen van de keten.

'Samen doen is altijd gezelliger'

BEKNOPT

Deze zomer bestaat het tuinieren vooral uit het avondritueel van de planten water geven. Wat een droogte! Bij mij hebben een paar hortensia's al de geest gegeven.

De zomer is ook tijd van rustig aan doen en tijd voor reflectie. We mogen best trots zijn op onze afdeling. Zoveel leuke mensen die meedoen aan onze gezellige uitjes en evenementen!

Sommige dingen gaan ook iets minder goed, zoals de Grote Avond. Deze avond trekt helaas steeds minder bezoekers, terwijl andere lezingen en evenementen goed lopen.

We moeten ons blijven herontdekken. Als onze vereniging spreekwoordelijk ergens een beetje droogvalt, dan moeten we, net als deze zomer, daar ook 'bij-sproeien'. Helpt u mee? Als u nieuwe ideeën heeft voor leuke evenementen, activiteiten etc. horen wij dat graag!

Andrea Thomas, voorzitter afd. Gooi-Noord.

tekening Janneke Karssen

SEPTEMBER

•  18 september:  G&B Tuincafé                                        Opens internal link in current windowmeer lezen

•  29 september:  Najaarsplantenruilbeurs in de Kas v/h Wellantcollege.

IN DE OMGEVING:

• 15 - 23 september in Kasteel Groeneveld Baarn: Bloemkunst 2018 - Indian Summer.    Opens internal link in current windowmeer lezen

OVERIG

• Foto's van de Excursie naar Duitsland en de Achterhoek op 7 september

van Janneke Karssen                                                        Opens external link in new windowbekijken

• Foto's van de Vijfdaagse Reis naar Normandië in juli 2018

• Foto’s van de excursie naar de Kop van Noord-Holland op 15 juni Opens external link in new windowbekijken

• TERUGBLIK 1/2dagexcursie naar Boschwijk Soest 25-04-2018Opens internal link in current windowklik hier

•  Wilt u tussentijds per E-mail actuele informatie ontvangen?

Meldt u dan aan voor de digitale NIEUWSBRIEF.    Opens internal link in current windowAanmelden

•  Voor de laatste CONVO op de website:  Opens external link in new windowConvo 2018-2    Opens external link in new windowConvo 2018-1

•  Lijst met KORTINGEN voor Leden:          Opens internal link in current windowklik hier

•  LID worden:                                         Opens internal link in current windowklik hier