Welkom bij Groei & Bloei Zwolle

Het bestuur van uw afdeling wenst u Fijne Kerstdagen en een zeer bloeiend Gelukkig Nieuwjaar.

Wilt u géén van onze activiteiten missen? Meldt u zich dan aan voor onze Nieuwsbrief, via deze Opens external link in new windowLINK:

NAJAARPLANTENRUILBEURS

Zaterdagmorgen om kwart voor tien verzamelden zich de belangstellenden. In het zonnetje kon men het ruilgoed uitstallen. Alvast wat rondscharrelen en zien wat de andere aanbieders hebben meegenomen. Ná het startsein om tien uur begint het ruilen. Zoals altijd is dat binnen afzienbare tijd grotendeels voor elkaar. Daarna is er nog genoeg tijd over voor een gezellig bakje. De gesprekken met oude bekenden en nieuwe leden zijn dan een kleine pauze, voordat iedereen met zijn nieuwe aanwinsten naar huis gaat om ze een plekje te geven. Wat n topdag!

Groei & Bloei bloemschikcursussen

We zijn gestart met Bloemschikken in het nieuwe seizoen.
U kunt zich nog inschrijven voor Opens internal link in current windowde beginnerscursus van het nieuwe seizoen.
De lessen zijn van 20:00 uur tot 22:00 uur in de Groene Welle aan de Koggelaan 7 te Zwolle.

Het cursusgeld bedraagt €65,- voor leden en €80,- voor niet leden. Hiervoor krijgt u 7 lessen.
U mag 2 seizoenen (van elk 7 lessen) volgen zonder dat u lid bent van de KMTP (Groei & Bloei).

We gebruiken materialen uit de winkel, tuin of berm. Juist door het werken met de verscheidenheid aan materialen leer je allerlei mogelijkheden zien. Opens internal link in current windowMeer informatie over onze bloemschikcursussen.

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879