Welkom bij Groei & Bloei Zwolle

Wilt u géén van onze activiteiten missen? Meldt u zich dan aan voor onze Nieuwsbrief, via deze Opens external link in new windowLINK:

OPEN TUINEN 2017

Een dertiental leden stelde tijdens onze leukste en gezelligste activiteit hun tuin open voor belangstellenden ivm het Open Tuinen weekend van 17 & 18 juni 2017.
De Opens internal link in current windowdeelnemers die zich hebben aangemeld stuurden foto's en een verhaal van hun tuin!

Aan het weer heeft het niet gelegen, dat was schitterend. Binnenkort geven we u een terugblik op dit evenement.

Folder en Deelnemerslijst

om zelf uit te printen

Print onze folder en/of deelnemerslijst uit voordat u op weg gaat.

Tegel eruit, Plantje erin...

Wij namen deel aan de actie: 'Tegel eruit, Plant erin' op 10 juni bij Intratuin.. Tegen inleveren van één tegel, kreeg men twee plantjes cadeau! Een groot succes...zie hier!

Check de Agenda!

Check onze AGENDA voor informatie over onze activiteiten, dan mist u niets... Neem altijd uw ledenpas mee!

Cursus Bloemschikken

Houdt u van bloemschikken? We starten jaarlijks in september met de cursussen. U krijgt les van een gediplomeerd docent. Zelf meegebrachte materialen worden verwerkt tot een bloem bloemstuk. U leert verschillende technieken: steken, klemmen, stapelen en werkt met uiteenlopende materialen. 7 lessen die één keer in de maand gegeven worden op de donderdag avond.

Plaats:
AOC de Groene Welle op Koggelaan 1 te Zwolle