foto's
home

Welkom Bij Groei & Bloei Ede

Beste bezoeker,

Als je liefhebber van tuinen en planten bent, dan zit je op de goede site. Hier vind je informatie over alle activiteiten van de afdeling Groei& Bloei Ede.

We hebben de open tuinen dag alweer achter de rug. Wat zijn er toch veel prachtige tuinen. Ben je  ook aan gaan kijken? Als je dat gemist hebt dan kun je (geldt ook voor niet-leden) deze zomer nog mee met excursies, waarbij weer schitterende tuinen bezocht gaan worden op 5 september naar Leusden. Meer informatie vind je bij activiteiten en actueel, de excursies.

En als deze achter de rug zijn, dan start alweer het seizoen van de lezingen, met op 11 september de eerste lezing door Martje van den Bosch over de beleving van kleur in de tuin. Zie voor meer informatie bij activiteiten en actueel, Opens internal link in current windowde lezingen.

In de agenda vind je chronologisch vanaf het moment van kijken tot eind 2019 alle geplande activiteiten van onze afdeling en activiteiten in de naaste omgeving. Via zoekopdrachten kun je daar ook alle activiteiten van de andere afdelingen in Nederland vinden.

Verder kun je bij diversen een interesseformulier invullen of je (ook als niet-lid) aanmelden voor de digitale nieuwsbrief (het dwarrelblad) van onze afdeling.

Namens het bestuur wens ik je veel tuinplezier deze nazomer,

Marlia Vloemans
(voorzitter)

 

SEPTEMBER noemt men ook Herfstmaand. De zomer loopt weer op z'n einde, de herfst staat voor de deur.

Asternovi Belgii

In september korten de dagen 1 uur en 59 minuten