Welkom bij Groei & Bloei Ede

Welkom bij Groei & Bloei Ede. De inwoners van Ede wonen in de mooiste en meest gevarieerde provincie van Nederland: Gelderland. Denk eens aan de Gelderse Vallei, de Hoge Veluwe, de Veluwezoom, het rivierenland van de Betuwe. En Ede zelf is eigenlijk één grote tuin! Sommige mensen vinden dat het in Ede nog mooier kan en steken veel tijd in hun tuin, of zijn op een andere manier enthousiast met tuinen of planten bezig. Dat zijn de (potentiële) leden van Groei & Bloei.

Groei & Bloei afdeling Ede is een zeer actieve en gezellige afdeling, die op verschillende terreinen meerdere malen per jaar activiteiten ontplooit voor leden en introducés.

Uiteraard is het in JUNI (Zomermaand) Nationale tuinweek 13-6 t/m 20-6.

Het is dit jaar een jubileumjaar voor Groei & Bloei Ede. De afdeling Ede bestaat 55 jaar en de kruidentuin Kernhem wordt al 25 jaar door vrijwilligers van afd. Ede onderhouden! Daarom zijn er extra activiteiten: Zaterdag 23 september is een presentatie van Edese kwekers en van Groei & Bloei; zij laten zien wat ze zoal kunnen. Alle jubileumactiviteiten vindt u bij Opens internal link in new windowActiviteiten&Actueel. Meer activiteiten vindt u in de Opens external link in new windowagenda.

Kijk ook op onze facebookpagina en naar onze GroenUit Tips!

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017