Welkom bij Groei & Bloei Ede

Welkom bij Groei & Bloei Ede. De inwoners van Ede wonen in de mooiste en meest gevarieerde provincie van Nederland: Gelderland. Denk eens aan de Gelderse Vallei, de Hoge Veluwe, de Veluwezoom, het rivierenland van de Betuwe. En Ede zelf is eigenlijk één grote tuin! Sommige mensen vinden dat het in Ede nog mooier kan en steken veel tijd in hun tuin, of zijn op een andere manier enthousiast met tuinen of planten bezig. Dat zijn de (potentiële) leden van Groei & Bloei.

Groei & Bloei afdeling Ede is een zeer actieve en gezellige afdeling, die op verschillende terreinen meerdere malen per jaar activiteiten ontplooit voor leden en introducés.

DECEMBER, de Wintermaand, bereiden we ons voor op de kerstdagen met de kerstworkshop! Meer informatie via de agenda.

Het is dit jaar een jubileumjaar voor Groei & Bloei Ede. De afdeling Ede bestaat 55 jaar en de kruidentuin Kernhem wordt al 25 jaar door vrijwilligers van afd. Ede onderhouden! Daarom waren er enkele goed bezochte extra activiteiten, zoals de Open tuinenroute met bloembollen. Meer activiteiten vindt u in de Opens external link in new windowagenda.

De bibliotheek van Groei & Bloei afd. Ede is dit jaar opgeheven. De boeken worden verkocht. Sla uw slag en ga naar Opens internal link in current windowDiversen, waar u de gehele verkooplijst aantreft.

Wij wensen u alvast een hele fijne jaarwisseling toe!

Kijk ook op onze facebookpagina en naar onze GroenUit Tips!

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”