Noord-Limburg

Een belangrijk onderdeel van Groei & Bloei Noord-Limburg zijn de cursussen bloemschikken en de workshops die regelmatig op diverse locaties worden gegeven. Binnen het bestuur van Groei & Bloei Noord-Limburg is Ans Coppus verantwoordelijk voor alle bloemschikactiviteiten. Onder 'bestuur' zijn haar contactgegevens en persoonlijke informatie te vinden. Marlies doet het werk niet alleen: zij wordt met veel enthousiasme en inzet ondersteund door o.a. Ria Nijssen. Naast bestuurslid is Ans Coppus ook een van onze docenten bloemschikken. Meer informatie over onze ervaren en professionele docenten staat op deze pagina vermeld. Onze docenten stellen zich voor.......

BEKIJK HIER HET FILMPJE WAARIN ONZE BLOEMSCHIKDOCENTEN AAN HET WERK ZIJN.

Ans Coppus

Ik ben Ans Coppus,  50+, woonachtig in Horst. Ik ben dit jaar begonnen als docente bloemschikken, wat ik heel erg leuk vind. 

Ik heb meer dan 10 jaar bloemschikken gedaan bij Groei en Bloei. Ik vond dit zo leuk dat ik in 1999 besloot de opleiding Vakbekwaam Bloemschikken te gaan volgen bij het AOC in Horst.

Vervolgens heb ik tussen 2001 en 2003 de opleiding ADFA gevolgd in Eindhoven. Beide opleidingen heb ik met succes afgerond. Ik heb enkele jaren 1 dag in de week bij tuincentrum Leurs op de bloemenafdeling gewerkt. Beroepsmatig werk ik in de zorg, maar  bloemen is mijn grote passie. Ik vind het erg fijn om door middel van bloemen mijn gevoelens te uiten. Ik volg zelf nog steeds cursussen en workshops om mijn creativiteit te blijven ontwikkelen.

Marisol Blanco

Mijn naam is Marisol Blanco. Ik ben 48 jaar, ik ben getrouwd met John en we hebben twee dochters.
Ik heb al een aantal jaren als bloemiste bij verschillende bloemisten gewerkt, en nu ben ik actief voor Plus in Blerick.
Mijn hobby 's zijn bloemschikken, joggen, koken en mijn gezin.
Ter verlenging van mijn werk en hobby kom ik jullie versterken in Blerick en omgeving.
 

Ria Nijssen

Mijn naam is Ria Nijssen, ik woon in het Rozendorp Lottum, ik ben getrouwd en moeder van drie zonen. Een jaar of 25 geleden ben ik gestart met het geven van creatieve workshops met natuurlijke materialen. Dit beviel mij zo goed dat ik de vierjarige opleiding tot bloemist ben gaan volgen bij het Citaverde College en met glans heb afgesloten.

Bij Florazon heb ik, eerst als stagiaire, nu als medewerker, veel geleerd tijdens de opbouw van grote shows. Hier ligt mijn ambitie en ik mag dan ook het totale arrangement van verschillende grote projecten achter mijn naam schrijven. Verder werk ik in opdracht voor particuliere klanten , maar ook voor verschillende grote bloemen- arrangeurs.

Last but not least ben ik werkzaam bij Groei en Bloei.Tijdens het lesgeven bij de diverse groepen is het elke keer weer een uitdaging om samen met de cursisten het beste resultaat uit een opdracht te halen.