Welkom bij Groei & Bloei Baarn en omstreken

De bloemschikcursussen zijn in volle gang. In november is er een extra AV met een lezing. We zien u graag komen.

Een site voor tuin- en plantenliefhebbers, maar ook voor bloemschikkers en moestuiniers. Wij hebben u veel te bieden. Wilt u hier meer over weten, klik dan hier.

Heeft u de nieuwe website van Groei & Bloei al gezien. Erg verfrissend om een kijkje te nemen en in te loggen zodat u ook een eigen blog kunt maken. Veel lees- en kijkplezier.

Per maand versturen wij 1 NieuwsFlits naar leden en andere belangstellenden. Wilt u deze ook ontvangen, klik dan op deze link om u aan te melden. Verder versturen we vanaf dit jaar onze convo in april, augustus en november naar onze leden.

Heeft u nog wat voor het prikbord of voor de pagina 'Baarn en omgeving'? Mail het ons.

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”