Welkom bij Groei & Bloei Baarn en omstreken

Het Nationale Tuinweekend is vandaag geopend in de tuin van Berg en Dal aan de Jacob van Lenneplaan 12. Een bijzondere tuin die net helemaal veranderd is en waar zo'n 50.000 nieuwe planten in gezet zijn. Zie hier voor de adressen van tuinen die open zullen zijn voor belangstellenden.

Een site voor tuin- en plantenliefhebbers, maar ook voor bloemschikkers en moestuiniers. Wij hebben u veel te bieden. Wilt u hier meer over weten, klik dan hier.

Heeft u de nieuwe website van Groei & Bloei al gezien. Erg verfrissend om een kijkje te nemen en in te loggen zodat u ook een eigen blog kunt maken. Veel lees- en kijkplezier.

Per maand versturen wij 1 NieuwsFlits naar leden en andere belangstellenden. Wilt u deze ook ontvangen, klik dan op deze link om u aan te melden. Verder versturen we vanaf dit jaar onze convo in april, augustus en november naar onze leden.

Heeft u nog wat voor het prikbord of voor de pagina 'Baarn en omgeving'? Mail het ons.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017