Welkom bij Groei & Bloei Arnhem e.o.

De Steile Tuin / Park Sonsbeek

Houdt u ook van groen, bloemen en planten en heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Behalve in Arnhem wonen onze leden in Velp, Rozendaal, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies. Kijkt u in de agenda voor de activiteiten voor de komende periode en houdt u vooral de website in de gaten voor onze pop-up excursies en workshops.

Maandag 23 oktober 2017 - Lezing:
'Tuinplezier in de droge tuin'

Zie Opens external link in new windowhier voor meer informatie

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief aan onze leden. Wilt u ook

op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie, geef ons dan uw

mailadres door via de pagina hier op de site.

KlikOpens external link in new window hier om uw mailadres op te geven.

Word ook LID van Groei & Bloei. Kies hier uw lidmaatschap.

Op de website van groei.nl vindt u alle informatie over de lopende aanbieding voor een nieuw lidmaatschap.

Najaarsactie

U ontvangt nu (actieperiode 16-8 t/m 30-10):

• gratis laatste 3 Groei & Bloei tijdschriften 2017 (sept, okt. en nov/dec) twv  € 22,35
  • gratis Kleine tuinen-Special twv  € 8,95
  • korting op de contributie van € 21,00 voor het jaar 2018(periode januari-december)

Totaal dus € 31,30 aan cadeaus en daarbij nog € 21,00 korting = € 52,30 VOORDEEL
Voor dit tuinplezier betaalt u geen € 68,95 maar slechts € 47,95

Cadeau als je lid wordt:
Groei & Bloei special Kleine Tuinen, 60 inspirerende ontwerpen voor de kleine tuin!

Maak van je tuin een groene oase met deze nieuwe special van Groei & Bloei met ruim 60 ontwerpen voor je tuin! Plantentuinen, schaduwtuinen, designtuinen, gezinstuinen, moestuinen, vijvertuinen, exotische tuinen, budgettuinen … en zo gaan we nog even door, want in deze special vind je de beste tuinontwerpen uit 5 jaar Groei & Bloei.
In de artikelen lees je over het idee achter de ontwerpen.
De tuineigenaar vertelt of de ontwerper licht zijn of haar ideeën toe.
En of je nu verleid wordt door rotsplanten, gaat voor een onderhoudsvriendelijke tuin, een happy single tuin of liever je groenten in je tuin verbouwt … het gaat allemaal om het plezier van een stukje groen dichtbij huis!

Afdeling Arnhem e.o. biedt u bovendien de volgende voordelen:

> gratis toegang tot de lezingen inclusief koffie/thee

> korting op onze excursies en uniek voor onze afdeling: de POP-UP excursie

> korting op onze workshops

Van pad tot kegelbaan…
Met je neus in de boter