Welkom bij Groei & Bloei Arnhem e.o.

Houdt u ook van groen, bloemen en planten en heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Behalve in Arnhem wonen onze leden in Velp, Rozendaal, Huissen, Oosterbeek, Doorwerth en Wolfheze.

Op deze website vindt u alle informatie over onze activiteiten, zoals o.a. lezingen, workshops en excursies. Kijkt u in de agenda voor de activiteiten voor de komende periode en houdt u vooral de website in de gaten voor onze pop-up excursies en workshops.

Deze maand op het programma:

12 september 2019: Pop-up Excursie Het Polhuis

De datum is bekend! Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar donderdag 19 september.

Houd u de Nieuwsbrief of de mail in de gaten voor de exacte datum!

Geef u snel op! Voor meer info klikOpens external link in new window hier

14 september 2019 - Workshop Waterschaal

16 september 2019 - Lezing 'Varens in de Tuin'

28 september 2019 - Workshop Herfstschikking

* FOTOWEDSTRIJD

Tijdens de  nieuwjaarsbijeenkomst in januari jl. hebben wij aangekondigd een fotowedstrijd te houden. Het leek ons een goed idee om aan te sluiten bij het thema van de Groei & Bloei Nationale Tuinweek,  De levende tuin.
Het leven in de tuin vraagt er vaak om gefotografeerd te worden!
Tot eind september kunt u uw mooie, bijzondere of spannende foto’s insturen.
De winnende foto’s worden geplaatst in ons jaarprogrammaboekje van 2020. De eerste prijs ontvangt bovendien een cadeaubon.

De voorwaarden zijn:
thema: ‘De levende tuin’
resolutie: minstens 2 MB
insturen: naar Ans Hafkamp  anshafkamp(at)upcmail.nl vóór 30 september 2019
o.v.v. uw naam en adres.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Digitale Nieuwsbrief

Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief aan onze leden. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van alle actuele informatie, geef ons dan uw mailadres door via de pagina hier op de site.

KlikOpens external link in new window hier om uw mailadres op te geven.

Word ook LID van Groei & Bloei. Kies hier uw lidmaatschap.

Op de website van groei.nl vindt u alle informatie over de lopende aanbieding voor een nieuw lidmaatschap.

Afdeling Arnhem e.o. biedt u bovendien de volgende voordelen:

> gratis toegang tot de lezingen inclusief koffie/thee

> korting op onze excursies en uniek voor onze afdeling: de POP-UP excursie

> korting op onze workshops

TOMATENOOGST
Zomerijver