Gezond Moestuinieren

Verslag lezing Gezonde Moestuin

Veel belangstellenden (75) kwamen deze avond (3 februari) naar de lezing van Janneke Tops. Niet alleen leden, maar ook 31 niet-leden van Groei & Bloei.

Het was een uitgebreide lezing met heel veel informatie over een gezonde en levende bodem, het maken van compost, het weerbaar maken van planten, ziekten en plagen, goed zaadgoed, enz.
De terugloop van allerlei voedingsstoffen in eetbare gewassen was een schok voor velen en ook zorgwekkend. Een extra reden voor een gezonde bodem en moestuin.

Janneke Tops is zelf een ervaren ecologisch groentenkweker en Wagenings ingenieur en zij verzorgt vanuit haar bedrijf ‘Gezonde Moestuin’ cursussen, lezingen.

Ook in Zeeland, op 19 maart 2015,  wil zij nog een cursus gaan verzorgen.
Voor meer informatie klikt u hier.

Voor de uitgebreide boekenlijst klikt u hier.

Meer informatie over Janneke Tops op www.gezondemoestuin.nl

Tijdens de lezing is de mensen er ook op gewezen dat er een grondtestdag op 21 maart bij Zeelandplant is, welke gratis is voor leden van Groei & Bloei op vertoon van de bon uit de kortingsgids.
Op welke stoffen Zeelandplant test wordt u nog gemeld in onze digitale nieuwsbrief.

TOMATENOOGST
Zomerijver