Bloemkunst 2018

Van 15 tot en met 23 september 2018 vindt in Kasteel Groeneveld in Baarn de inmiddels vermaarde expositie Bloemkunst 2018 plaats. Ook Judith de Frankrijker heeft mooie stukken gemaakt die er te zien zijn.  Opens internal link in current windowLees verder

In het nieuws

Leidsch Dagblad 15 augustus 2018

De gemeente Alphen aan den Rijn gaat stukjes snippergroen verkopen aan de bewoners. Na de fusie enkele jaren geleden kwamen verschillen te voorschijn in het beleid van de fusiegemeenten. Nu wordt dat langzaam maar zeker steeds meer gelijk getrokken. Een van de onderwerpen waarover het dan gaat zijn de kleine stukjes groen die door vrijwilligers of door huurders worden bijgehouden. Heb jij ook zo'n stukje groen onder jouw hoede dan zal de gemeente je in de toekomst gaan benaderen met een aankoopvoorstel.

Nog geen lid?

In de periode van 16 augustus t/m 31 oktober krijgen nieuwe leden die zich via de afdelingen aanmelden, klik daarvoor op de gele banner rechts:

• de laatste drie nummers van 2018 gratis (winkelprijs € 22,35)
  • de laatste special: De Natuurlijke Tuin (t.w.v. € 8,95)
  • € 21 korting op het lidmaatschap van 2019

Hovenier Helpt 2018

In de week van 24 tot en met 29 september gaat de hoveniersbranche weer de handen uit de mouwen steken. Samen in actie: Groen doen is goed doen! Doet u ook mee?

Wat is het? Hovenier Helpt is voor iedereen die graag een goede daad wil doen, een ander wil helpen en Nederland groener wil maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Dit is uw kans om iemand te verrassen! Je kunt aanmelden via de site Opens external link in new windowhovenier helpt

en verder:

Herfst