foto's
home

Bloemschikwedstrijd 2018

Op dit moment zijn er op landelijk niveau veranderingen rondom bloemschikwedstrijden bij Groei & Bloei. Er is besloten dat het NK-Bloemschikken in de huidige vorm niet meer georganiseerd zal worden. Er komen in plaats daarvan regiowedstrijden in vier regio’s van ons land: Noord, Oost, Zuid en West.

In West-Nederland (WNKB) is de wedstrijd op 19 april, tijdens 'De Nieuwe Bavo Bloeit' in Haarlem. Dit evenement is voor de rayons Noord-Holland, Zuid-Holland-Noord en Utrecht.

De winnaar uit de hoogste klasse van iedere regio krijgt een toegangspas, waarmee hij/zij verzekerd is van deelname aan de wedstrijd bloemschikken voor amateurs bij Gardenista (Groei&Bloei evenement in 2019). De winnaar van deze wedstrijd mag zich Nederlands kampioen 2019 noemen. Lees verder


Lezing eetbare siertuin

De lezing over de eetbare siertuin is door ongeveer honderd mensen bezocht. Fijn dat zo'n grote groep kon luisteren naar het verhaal van Marie-José Meertens. Zij heeft voor ons informatie verzameld om verder mee aan de slag te gaan. Opens internal link in current windowLees meer


Frits Hoogers schikt met mos en bollen

Inspirerende video van Frits. Ik krijg gelijk zin om ook te gaan zagen en schikken. Mmmh, het logo van Groei&Bloei uitzagen bijvoorbeeld. Top. 


en verder:

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

19
Mar
De Wondere Wereld van Wisselbeplanting
19
Mar
op weg naar t voorjaar