Jaarprogramma 2018

Maandag 15 januari 2018:

- W.J. van der Ploeg: deze avond vertelt Wim Paul van der Ploeg over zijn boek 'de magie van tuinieren'. Hij neemt ons mee op een inspirerende, transformerende reis door je tuin en je innerlijke belevingswereld.

Donderdagavond 18 en zaterdag 20 januari (overdag) 2018:

- Organiseren wij weer in samenwerking met G&B Doetinchem weer een snoeicursus bij Tuincentrum Bloemendaal in Drempt. Kijk voor meer informatie onder het kopje activiteiten & actueel --> snoei- en plantvermeerderingscursus - voorjaar 2018.

Maandag 19 februari:

- Joop ten Böhmer (met assistentie van Henk Grob) van de Bonsai Vereniging.

Donderdagavond 22 en zaterdag 24 februari (overdag) 2018:

- Organiseren wij, ook in samenwerking met G&B Doetinchem, een plantvermeerdercursus bij Tuincentrum Bloemendaal in Drempt. Op 7 april 2018 worden de kleine plantjes vervolgens verspeend en mogen mee naar huis genomen worden.
Kijk ook hier voor meer informatie onder het kopje activiteiten & actueel --> snoei- en plantvermeerderingscursus - voorjaar 2018.

Maandag 12 maart:

- Heemraad Frank Wissink van Waterschap Rijn en IJssel. Het thema is nog een verrassing.

Maandag 9 april:

- ALV (algemene leden vergadering) aansluitend zal Ton Hannink spreken over clematissen.

Op 23 & 24 juni 2018 houden wij weer ons Open Tuinen Weekend.

T.z.t. worden de te bezoeken tuinen bekend gemaakt.

Overwinteren
De natuur betaalt… Blik op de Tuin 832 week 2/2018