Beste bezoeker van onze website!

Namens het bestuur van de afdeling Groei & Bloei - Liemers heet ik u hier van harte welkom!

Onze afdeling telt op dit moment ongeveer 130 leden, die komen uit de plaatsen: Aerdt, Babberich, Beek, Duiven, Groessen, Herwen, Lathum, Lobith, Loo, Pannerden, Spijk, Tolkamer, Westervoort en Zevenaar.

Zes à zeven keer per jaar houden wij op de tweede maandag van de maand een avond voor leden en andere geïnteresseerden. Onze ledenavonden worden van 20 tot ca. 22 uur gehouden. Meer informatie hierover vindt u onder het kopje 'jaarprogramma'.

Ook maken wij, in ons jaarprogramma, melding van excursies, workshops of andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld ons Open Tuinen Weekend in juni 2019.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten. Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via info@liemers.groei.nl.

Wij wensen u komend seizoen veel plezier bij een van onze activiteiten.

Hartelijk groet!

Tiny Willems