Noord-Veluwe
bekijk online
Nieuwsbrief

Als deze Nieuwsbrief voor u niet gemakkelijk leesbaar is, bekijk hem dan online via de link rechtsboven in deze Nieuwsbrief.

ONZE NIEUWE SITE IS ONLINE !!!

Na weken hard werken is het dan zo ver: vandaag is onze nieuwe afdelingssite online gegaan! 
Hij heeft een frisse en vrolijke uitstraling. De rubrieksindeling is wat gewijzigd en de site is nu nog meer responsive, zodat hij zich op tablet en smartphone nog beter presenteert.
U hebt al bemerkt, dat deze nieuwsbrief er anders uitziet: ook hij is uitgevoerd in de nieuwe stijl van onze website.

Omdat de site niet automatisch naar de nieuwe versie van de software kon worden overgezet, moesten we dit handmatig doen. We hebben toen meteen de inhoud aangepast. Op de oude site stond nog alles vanaf het begin van de site in 2002. Omdat uit de statistieken blijkt, dat pagina's ouder dan 5 jaar nauwelijks nog bezocht worden, besloten we om vanaf nu alleen nog het lopende jaar en de vijf voorafgaande jaren op de site te tonen. Dat maakte de transitie ook gemakkelijker.
Mocht u echter om een bepaalde reden toch nog oud materiaal willen inzien, dan kan dat uiteraard. We kunnen dat dan bijvoorbeeld tijdelijk voor u op de site plaatsen in een speciale subrubriek. Of we regelen wat anders voor u.

Ook zijn de foto-albums anders toegepast (vooral bij de bloemschiklessen), maar dat merkt u vanzelf wanneer u de site bezoekt. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op het bekende adres www.noord-veluwe.groei.nl en geniet.

We zijn heel benieuwd naar wat u ervan vindt en zien uw reacties met veel belangstelling tegemoet.
En mocht u iets aantreffen, dat naar uw mening, ondanks dat wij onze uiterste best gedaan hebben, onjuist is of beter anders kan, laat het ons alstublieft weten. Zo maken wij samen een ideale site voor u en ons!

Uw webmasters.