Welkom bij G&B Bergen,Schoorl en Egmond

Welkom op de afdelingssite van Groei en Bloei afdeling Bergen, Schoorl en de Egmonden

Houdt u net als wij van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren?
Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen?

Dan bent u bij onze afdeling van Groei en Bloei aan het juiste adres!

Kijkt u verder wat wij allemaal te bieden hebben. U zult zien dat u vlakbij van alles samen met andere leden kunt doen op het gebied van excursies, uitjes, lezingen, uitwisseling en nog veel meer.

Wellicht een extra reden om lid te worden van onze gezellige vereniging?

Zonder leden kunnen wij immers niet bestaan!

• U ontvangt dan niet alleen 11x per jaar het prachtige tijdschrift van Groei en Bloei;
  • U wordt ook op de hoogte gehouden van allerlei handige weetjes en tips over tuinieren;
  • U heeft gratis of met korting toegang op de open tuinenweekenden, lezingen, cursussen, en activiteiten van alle afdelingen van Groei en Bloei;
  • Daarnaast kunt u met uw Groei en Bloeipas gebruik maken van kortingen bij kwekerijen, tuincentra of tuinbeurzen en evenementen door het hele land;
  • Ook heeft u toegang tot de site van Groei en Bloei waar u gratis gebruik kunt maken van de Groei en Bloei adviesdienst.

Wilt u meer weten of lid worden, of weet u iemand die lid wil worden, neem dan contact op met het secretariaat van de afdeling Bergen-Schoorl. Zij is ook op de hoogte van eventuele kortingen en acties.

Telefoon: 072 509 30 13

Als bestuur van de vereniging Bergen-Schoorl zijn wij natuurlijk erg nieuwsgiering naar uw mening, immers de vereniging is van en voor alle leden.

Wilt u iets kwijt in de convocatie? heeft u een tip? een leuke kwekerij of een mooie tuin gevonden?

Laat het ons weten!

U kunt de kopij geschreven of getypt aanleveren bij een van de bestuursleden.

Ook kunt u een email sturen naar ons secretariaat: e.vd.heuvel(at)hotmail.com

Van pad tot kegelbaan…
Met je neus in de boter