Activiteiten & Actueel

Kerstsfeer 2011 Klassiek en Vernieuwend

Peter en zijn dochter beloofden ons een avond waarvan we moe zouden worden. Door de vele verschillende indrukken met muziek, beeld en uitleg.

Klassieke Krans en Biedermeier

Ze kwamen meteen goed op gang met de klassieke krans en biedermeier. Met groene, glitterende en ook rode accenten.

Muzikale Ondersteuning

Met steeds andere en passende muzikale ondersteuning ging het kerst schikken voort. Dochterlief creëerde een prachtige vaas met materialen die we kennen.

Snoeperig

Dat niet elk stuk traditioneel hoeft te zijn, hebben we vanavond duidelijk begrepen. Kinderen houden van kleuren en snoep. Die gedachte is de grondslag van deze creatie!

De Kunst Afkijken..

In de pauze was er gelegenheid voor het kopen van de loten en het aanschouwen van de werkstukken. Van dichtbij zie je tenminste echt hoe het is gemaakt! Met een intermezzo van bioscoopbonnen voor de diehard bloemschiksters!

Chique Wit

Voor een tafelschikking met wit, kun je het best werken met twee of méér verschillende wit tinten. Peter gaf dit tafelstuk flinke hoogte, maar ... liet het smal. Zo kun je nog gezellig converseren met je tafelgasten!

 

 

 

Klapstuk

Als traditionele afsluiting tuigden vader en dochter een heuse Kerstboom op! Maar zoals u ziet dan toch een beetje anders... Amaryllis ondersteboven in de takken. Kerstengelen, Schelpen en Ballen. Een bijzonder gezicht.

Klassiek of niet het was een Klapstuk om mee af te sluiten! Niemand kon het meenemen, want het ging niet in de verloting.Maar eigenlijk was dat niet zo erg, want er was niemand met een aanhanger gekomen!

Blijheid!...want Peter....Wát hebben ze gewonnen...?!

Oog voor Detail

Zo heeft men soms een oog voor detail.Als het nu gaat om materialen en hun gebruik. Om kleuren en het effect ervan. Of om mensen die we zo graag zien, omdat het onze ereleden zijn of zouden kunnen zijn!
Het was een fantastische avond. Iedereen móet wel in Kerstsfeer zijn na het bijwonen van de demonstratie!

Half Elf

We zouden met de bus van half elf naar huis kunnen. Of met die van kwart voor elf. Nee, het lukte om half elf een gezellige en mooie Kerstdemonstratie af te ronden. Het bestuur van afdeling Zwolle wenst iedereen een Vrolijk Kerstfeest en een Gezond, Gelukkig en Groen 2012! Tot ziens.....

meer

 

 

 

25
Feb
de wind houdt dapper vol
25
Feb
Een wereld van kleuren - Blik op de Tuin 942 2020