Welkom bij Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer

Demonstratie bloemschikken door Linda Eising

Fijn dat u onze site bezoekt. Onze afdeling heeft bijna 200 leden die wonen in Hoogezand-Sappemeer, Noord- en Zuidbroek en het westelijke deel van de gemeente Slochteren. Wij organiseren groenlezingen, bloemschikcursussen, tuinreizen, workshops en excursies. Ook hebben we een actieve tuinclub.

Voor meer foto's van de tuinreis naar Duitsland klik hier.

Op dinsdag 7 november is er een workshop tuingereedschap (alleen voor leden). Voor meer info klik hier.

Op donderdag 23 november geeft Hans van Wieren een lezing over "mooie tuinen". Voor meer info klik hier.

Al onze activiteiten en omschrijving hiervan, kunt u in de agenda vinden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of activiteiten van onze afdeling? Abonneer u dan op de gratis Nieuwsflits.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met info(at)hoogezand-sappemeer.groei.nl

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)