Welkom bij Groei & Bloei Hoogezand-Sappemeer

Fijn dat u onze site bezoekt. Onze afdeling heeft bijna 200 leden die wonen in Hoogezand-Sappemeer, Noord- en Zuidbroek en het westelijke deel van de gemeente Slochteren. Wij organiseren groenlezingen, bloemschikcursussen, tuinreizen, workshops en excursies. Ook hebben we een actieve tuinclub.

Op 17 en 18 juni is het landelijke  open tuinen weekeinde voor meer info klik hier.

Op 15 juli bezoeken we de BOTANISCHE TUINEN in UTRECHT en op vrijdag 1 tot en met zondag 3 september 3 daagse busreis naar Duitsland met oa Hermannshof september 2017 voor meer info klik hier

Al onze activiteiten en omschrijving hiervan, kunt u in de agenda vinden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of activiteiten van onze afdeling? Abonneer u dan op de gratis Nieuwsflits.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met info(at)hoogezand-sappemeer.groei.nl

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017