Welkom bij Groei & Bloei Midden-Groningen

Fijn dat u onze site bezoekt. Onze afdeling heeft bijna 200 leden die wonen in de voormalige gemeente Hoogezand-Sappemeer, Noord- en Zuidbroek en het westelijke deel van de voormalige gemeente Slochteren. Wij organiseren groenlezingen, bloemschikcursussen, tuinreizen, workshops en excursies. Ook hebben we een actieve tuinclub.

We organiseren dit najaar twee korte bloemschikcursussen, er zijn nog enkele plaatsen vrij.  U kunt zich nog opgeven t.m. zondag 15 september. Voor meer info klik hier.

Op 15 oktober is een lezing van Arjan Schepers over "Waarom groeit mijn plant niet?"

Al onze activiteiten en omschrijving hiervan, kunt u in de agenda en de nieuwsbrief vinden.

De foto's van de reis naar Engeland staan hier in het fotoalbum.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of activiteiten van onze afdeling? Abonneer u dan op de gratis Nieuwsflits.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact op met info@midden-groningen.groei.nl

TOMATENOOGST
Zomerijver