Glanerbrug en omgeving: 1 en 2 juli Open Tuinenweekend

Groei & Bloei Enschede-Losser organiseert samen met Open Tuinenweekend Glanerbrug weer haar jaarlijkse Open Tuinen Weekend.
Van 10.00 tot 17.00 uur stellen 11 trotse tuinbezitters in Glanerbrug en omgeving hun tuin open voor publiek.
Naast particuliere tuinen zijn er ook twee moestuincomplex te bezichtigen.
Wederom een unieke kans om te kijken, te genieten en ideeƫn op te doen in de tuinen van echte liefhebbers. Ontdek mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, wandel door origineel ontworpen tuinen en bekijk allerlei materialen en toepassingen.

Startpunt:Opens external link in new window De Kloostertuin bij Verpleeghuis Bruggerbosch, Gronausestraat 752, 7534 AM Enschede.
Daar kunt u de route en een plattegrond ophalen.
De route kan zowel met de fiets als de auto worden afgelegd.

Bij de startlocatie is op zondag ook de Fuchsiavereniging present.
Er wordt mooie fuchsia 's geshowd en je kunt er stekken kopen.
De imker is eveneens aanwezig.
Je kunt informatie krijgen over het houden van bijen en er is honing te koop.

Aan deze open tuinendagen zijn geen kosten aan verbonden. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

"Tegel eruit, plant erin" groot succes!

Zaterdag 10 juni deed onze afdeling mee aan de landelijke actie die Groei & Bloei " samen met Intratuin organiseerde.De actie Tegel eruit ,Plant erin".

Bij Intratuin Enschede troffen we veel enthousiaste tuinliefhebbers met en zonder tegel. De 52 mensen die een tegel inleverden mochten 2 kruidenplanten uitzoeken. Er meldden zich ook nog 3 nieuwe leden.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017