Doe mee met Groene Zondag

Zondag 17 september 2017 Groene Zondag op
Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, 7581 BB  te Losser
Tijd: van 11.00 tot 16.00 uur,

Zoals jullie al weten organiseert Groei & Bloei ook dit jaar op de derde zondag van september de Groene Zondag . Al weer voor de twaalfde keer.
Deze groene markt staat in het teken van tuinen, tuinieren en de natuur. Heel wat leden van Groei & Bloei doen actief mee.
Meld je aan als je mee wilt doen met iets dat past binnen het concept "tuinen, tuinieren en natuur".
Er is nog plaats genoeg.
Wie wat verkoopt betaalt voor een kraam € 25,- en voor een grondplek € 12,50

Meer informatie en aanmelden bij:
Meindert Caspari 053 4764307 Opens window for sending emailmeincas(at)home.nl
Margriet Meijling 053 5383485 Opens window for sending emailmargriet(at)margrietmeijling.nl

Héél véél foto's

Sini Arendsen maakte fotoreportages van de busreis op 15 juli naarOpens internal link in current window De Betuwe, van de middagexcursie naar Het Opens internal link in current windowPlantzoentje in Albergen en van de avondexcursie naar Opens internal link in current window'Olgarden' in Delden.

De magie van tuinieren (240 pagina’s)

‘Een uitzonderlijk boek dat je tuin en je leven voorgoed verandert.’
Met een voorwoord van Modeste Herwig.
Dit alleszins vernieuwende tuinboek komt in oktober 2017 op de markt.
Vanaf 1 augustus 2017 is het boek tijdelijk voor de actieprijs van € 29,95 via www.tuinmagie.nl te bestellen.
De magie van tuinieren verandert voor altijd je kijk op tuinieren … en op jezelf.
Wim Paul van der Ploeg neemt je mee op een inspirerende reis door je tuin en je innerlijke belevingswereld. In verhalen en meditatieve passages maak je kennis met de magische kant van het tuinieren. En met praktische aanwijzingen kan jij je tuin een extra accent geven.
Een vlot, toegankelijk boek voor iedereen met een hart voor tuinieren. ISBN 978-90-826909-0-3

Opens internal link in current windowAdverteerders die onze afdeling steunen
Om allerlei activiteiten te kunnen blijven organiseren, zoeken wij vrijwilligers. Meld je aan bij :
Opens window for sending emailmargriet(at)margrietmeijling.nl