Welkom bij Groei & Bloei NOFriesland

Houdt u ook van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren of in bloemschikken? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u bij de afdeling NO-Friesland van Groei & Bloei op het juiste adres! De afdeling omvat naast Dokkum een groot aantal dorpen in NO-Friesland, o.a. Marrum, Ferwerd, Hollum, Oosternijkerk, Westergeest, Kollumerzwaag, Veenwouden enz. en heeft rond de 200 leden.

We nodigen u graag uit op één van onze ledenavonden. Bent u geen lid maar wilt u toch graag een lezing bijwonen? Ook dan bent u van harte welkom!

Afdeling NO-Friesland, organiseert dit seizoen onder meer:

· Ledenavonden met boeiende onderwerpen

· Excursies

· Tuinkeuringen

· Workshops

· Bloemschikken op diverse niveaus (o.a. les)

· Planten ruilmarkten

· Open tuinen

U kunt lid worden van onze vereniging door abonnee te worden van het blad Groei en Bloei. Alle leden ontvangen 11 keer per jaar het schitterende en kleurrijke maandblad “Groei & Bloei” en zijn automatisch lid van onze afdeling.

U kunt dan gratis of met korting gebruik maken van ons programma.

Wilt u graag op de hoogte blijven van alles wat wij als afdeling organiseren, meldt u dan aan voor onze Opens internal link in current windowdigitale nieuwsbrief.

U kunt u ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het landelijke Groei en bloei. Zo blijft u op de hoogte van leuke tuintips en allerlei andere zaken. Klik hier voor aanmelding,

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via het  mailadres: info(at)nofriesland.groei.nl

Of met de ledenadministratie:

Romke Sibma, 0511-424976

Email: sibma(at)hetnet.nl

Info over de bloemschikcursussen:

Hinke Algra, 0511-442251

Email: bloemschiknofriesland(at)hotmail.com

Info over de tuinkeuringen:

Willie Wienia, 0519-518314

wwienia(at)live.nl