Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden

Wij zoeken aanvulling voor ons bestuur. Een voorzitter maar vooral een nieuwe secretaris.

Dit verwachten wij van de secretaris:

Groei&Bloei, afdeling Noord-Veluwe is een zelfstandige vereniging en tevens een van de 130 afdelingen die Groei& Bloei landelijk vormen. Wij zijn dé toonaangevende vereniging van tuin- en natuurliefhebbers in Nederland. Wij zetten ons in voor een groene en duurzame samenleving, zowel op lokaal als landelijk niveau. Beleving van tuinieren en passie voor groen vormen hiervoor inspiratie.  Bent u de man of vrouw die er plezier in heeft om samen met de andere bestuursleden onze vereniging te sturen en te ondersteunen? Het gaat om een vrijwillige (onbetaalde) functie die ongeveer 1,5 tot 2 dagen per maand van uw tijd zal vergen.

Competenties:

Goede beheersing van het Nederlands

Computervaardigheid – d.w.z. kennis van standaard programma's zoals Microsoft Word, gebruik van e-mail

Organisatorisch talent

Taken en verantwoordelijkheden van de secretaris:

Als lid van het bestuur is de secretaris medeverantwoordelijk voor de organisatie van de vereniging en beslist mee in lopende zaken.

Maakt de agenda en notulen bij de bestuursvergaderingen en voor de Algemene Leden Vergadering.

Onderhoudt contacten met de andere afdelingen en het landelijk bureau van Groei en Bloei;

Is verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande post van de vereniging schriftelijk en digitaal.

Is contactpersoon voor officiële instanties.

Verzorgt het archief.

Belangrijk:

Enthousiaste persoonlijkheid die het leuk vindt om deel te nemen aan de activiteiten van de vereniging.

Ervaring, alhoewel waardevol, is niet noodzakelijk;

Functie is geschikt voor personen van 18 jaar tot 65+.

Kijk op onze website - noord-veluwe.groei.nl om meer informatie over onze vereniging te vinden. De website van de landelijk vereniging is - www.groei.nl

Enthousiast? Graag uw reactie sturen per e-mail naar het bestuur Groei& Bloei, afdeling Noord Veluwe: info@noord-veluwe.groei.nl

Wilt u graag eerst even persoonlijk contact, dan kunt u bellen naar Eugenie Hennes, telefoon: 0578575643

Deze functiebeschrijving kunt u hier downloaden.

Het bestuur, commissies en ondersteuning van onze afdeling:

Voorzitter : VACANT

Renée Molendijk
06 13924945 / voor e-mail klik hier

Aly van Dronkelaar

0525-634090 / 06 13450232

voor e-mail klik hier

Eugenie Hennes, ledenadministratie, PR, 2e webmaster

0578-575643 / voor e-mail klik hier

Hanneke Ravenek, bloemschikken

0578 611002 / voor e-mail klik hier

Christine Steneker, lid

06-29130061 / voor e-mail klik hier

Webmasters

Johan van de Plasse 0578-620255

Eugenie Hennes 0578-575643

voor e-mail klik hier

Alle betalingen naar

Bankrekening NL18 TRIO 0212483161

t.n.v. KMTP/Groei & Bloei Epe-Heerde te HATTEM

o.v.v. factuurnummer, naam en activiteit

Als actief bestuur doen wij ons best om de afdeling zowel te laten groeien als bloeien. Wij kunnen dat echter niet alleen, maar wij hebben daarbij ook de hulp van onze leden nodig bij de voorbereiding en uitvoering van activiteiten.

Wilt u ook meehelpen om onze afdeling actief en levendig te houden? Meldt u zich dan bij het bestuur. U en de afdeling zullen er veel genoegen aan beleven!

Het bestuur.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant