Welkom bij Groei & Bloei afdeling Deventer en omgeving

Wij zijn een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers. Op deze site vindt u tal van artikelen en activiteiten die uw belangstelling en kennis op dit gebied kunnen ondersteunen.
~~~~~~~~~~

Onder de knop Activiteiten en Actueel kunt u tal van interessante/nieuwe berichten lezen. Raadpleeg ook de AGENDA

UITTIP: Lees HIER de tip voor leuke uitjes op 12 & 13 /19 & 20 augustus naar de Gladiolenfestijn in Laag Soeren.

UITTIP: Lees HIER de tip voor een leuk uitje op 23 september a.s. naar een Bloemschikevenement in Alden Biesen België.

Onder Activiteiten en Actueel/Excursies 2017 vindt u onze excursieplannen voor 2017. De dagexcursies naar de voorjaarstuinen in de N.O.Polder en de Betuwe en ook de meerdaagse naar België zijn inmiddels geweest en waren zeer geslaagd, lees HIER de verslagen. Zie ook de prachtige FOTOREPORTAGES die gemaakt zijn.

Nog één excursie te gaan, lees HIER de informatie over de excursie op zaterdag 26 augustus naar Tuinen en Plantarium. Opgave vanaf 01 juni.

Cursus bloemschikken najaar 2017, klik HIER voor uitgebreide informatie.

»  Wie zijn wij en wat organiseren wij? - Contact - Lid worden «

»  Zie ook de AGENDA voor andere interessante data

»  Onze tuinclubs zijn in april weer gestart. U kunt zich HIER aanmelden.