Welkom bij Groei & Bloei afdeling Deventer en omgeving

Wij zijn een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers. Op deze site vindt u tal van artikelen en activiteiten die uw belangstelling en kennis op dit gebied kunnen ondersteunen.
~~~~~~~~~~

Zie HIER de fotoreportages en enkele Video's gemaakt tijdens de Nationale Tuinweek 2017 bij Muziek en Kunst in de tuin 'de Uiterwaard' Epse, 11 juni 2017.

Onder Terugblik op Activiteiten vindt u o.a. de uitslag van de Kinderquiz die gehouden is tijden de Lentefair in Diepenveen op 25 mei.

Cursus bloemschikken najaar 2017 en andere items vindt u in de AGENDA.

Onder Activiteiten en Actueel/Excursies 2017 vindt u onze excursieplannen voor 2017. De dagexcursies naar de voorjaarstuinen in de N.O.Polder en de Betuwe zijn inmiddels geweest en waren zeer geslaagd. De driedaagse reis naar België is volgeboekt. Lees HIER de informatie over de excursie op zaterdag 26 augustus naar Tuinen en Plantarium. Opgave vanaf 01 juni.

»  Wie zijn wij en wat organiseren wij? - Contact - Lid worden «

»  Zie ook de AGENDA voor andere interessante data

»  Onze tuinclubs zijn in april weer gestart. U kunt zich HIER aanmelden.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017