foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Lezing Ikebana:
Op donderdag 18 januari a.s. is onze eerste lezing in 2018. Ditmaal krijgt u een demonstratie Japans bloemschikken. Voor liefhebbers van en belangstellenden voor deze bijzondere kunst een aanrader. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

Hemelwater / Fijnstof / Opwarming:
Mede op initiatief van het Opens internal link in current windowGroene Tafel overleg, waar onze afdeling deel van uit maakt, heeft de Opens external link in new windowGemeente Hengelo zich aangesloten bij Operatie Steenbreek. De Gemeente zal zich nu nog meer inzetten voor het terugdringen van een verdere verstening van de publieke en particuliere woonomgeving. Voor meer info over Operatie Steenbreek klik Opens external link in new windowhier.

Vacature in het bestuur:
Onze secretaris heeft wegens drukke privé werkzaamheden moeten besluiten haar functie in maart 2018 te moeten neerleggen. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe secretaris. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

 

 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

14
Jan
Overwinteren
12
Jan
De natuur betaalt… Blik op de Tuin 832 week 2/2018