foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiĆ«le voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Open Tuinen Weekend 17 en 18 juni:
Dankzij het prachtige weer en de gastvrije tuineigenaren kunnen we weer terug kijken op een geslaagd Open Tuinen Weekend. Op onze Opens internal link in current windowfotopagina kunt u een impressie krijgen van een aantal tuinen welke dit jaar te bezichtigen waren. Zelfs TV-Oost heeft er dit jaar aandacht aan besteed en een Opens external link in new windowkorte reportage gemaakt in de tuin van Herman Scharenborg uit Haaksbergen. Voor meer foto's van de tuin van Jan Arendsen klik Opens external link in new windowhier.

Nog meer open tuinen:
Op dinsdag 11 juli a.s. om 19.00u. zijn we welkom in de Opens external link in new windowJagertjeshof in Aadorp.
Op woensdag 9 augustus a.s. om 19.00u. kunt u een eigen boeket samenstellen in de pluktuin de Opens external link in new windowHesselerhof in Borne. U kunt zich nu al opgeven voor beide evenementen. Voor meer info en aanmelding zie Opens internal link in current windowAgenda.
Mocht u nog meer tuinen willen bezoeken deze zomer dan kunt u in Twente, Salland en de Achterhoek nog volop genieten. Diverse regionale afdelingen van Groei & Bloei hebben voor u diverse tuinen geselecteerd. Voor meer info klik Initiates file downloadhier. Ook onder Opens internal link in current windowAanbevolen staan diverse regionale tuinen vermeld. Veel tuinplezier.

Mededelingen:
- Alle datums van de bloemschikcursus 2017/2018 zijn bekend en in de Opens internal link in current windowAgenda opgenomen. U kunt zich hier al vast voor Opens internal link in current windowaanmelden. De woensdagavond is al vol!
- De actie "Hovenier helpt" gaat ook dit jaar weer van start. U kunt hiervoor eendaagse tuinprojecten aanmelden waarbij de eigenaar / instantie zelf niet in staat is het broodnodige onderhoud te verrichten. Voor aanmelding voor 1 september a.s. en info klik Opens external link in new windowhier.
- Op zaterdag 8 juli is de Landelijke Open Imkerijdag. U kunt dan o.a. terecht in de moestuin van Twickel tussen 10.00u. en 16.00u. voor een bezoekje aan de bijenstal aldaar. Hier staan 16 kasten opgesteld en kan de aanwezige imker u alles vertellen over de bijenvolken.

 

 

 

 


meer

Deze maand in Groei & Bloei

24
Jun
Bingerden
23
Jun
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017