foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiële voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Vacature in het bestuur:
Onze secretaris heeft wegens drukke privé werkzaamheden moeten besluiten haar functie in maart 2018 te moeten neerleggen. We zijn daarom op zoek naar een nieuwe secretaris. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

Jaarvergadering:
Op donderdag 15 maart is onze Jaarvergadering succesvol verlopen. De aanwezigen zijn akkoord gegaan met het voorgestelde financiële beleid en de activiteiten voor 2018. Besloten is dat Marjan Vrielink, onze bloemschikcoördinator, tijdelijk ook secretaris is totdat in de vacature van secretaris is voorzien. Jammer is dat, ondanks de diverse oproepen, alleen de oudere leden naar de jaarvergadering komen en zich tot nu toe geen kandidaten hebben gemeld voor de vacature in het bestuur.

Tijdens de jaarvergadering is afscheid genomen van Monique Sturre als secretaris en kreeg Lidy Kempers een fraaie oorkonde van het landelijk bestuur voor haar jarenlange bijdrage aan het voormalige groene boekje en de Opens internal link in current windowtuinblog op onze website. Aansluitend was er nog een gezellig samenzijn. Zie ook de Opens internal link in current windowfoto's op onze website.

Tuinexcursie Groningen - de bus is bijna vol!
U kunt zich nog tot 30 maart a.s.  opgeven voor de tuinexcursie naar 3 fraaie tuinen in Groningen op 25 april a.s. Voor meer info en opgave klik Opens internal link in current windowhier.

 

 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

15
Mar
het is een beetje lente en t wordt weer ff winter
13
Mar
Geheim sneeuwklokjesfeest