foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Hengelo en omstreken

Het bestuur en de activiteiten commissie van G&B Hengelo organiseren lezingen, open tuinen dagen, excursies, workshops, bloemschikken, plantenruilbeurzen en tuinfairs. Lid worden? Klik dan hier. Als lid heeft u ook diverse financiĆ«le voordelen waardoor u de abonnee kosten grotendeels kunt terugverdienen. Voor een abonnement op onze nieuwsbrief Flash Digitalis klik hier, en voor een abonnement op de landelijke nieuwsbrief klik hier. Voor een korte film over onze activiteiten klik Opens external link in new windowhier.

Volg ons ook op facebook:
Leuke berichten, foto's etc. kunt u sturen naar onze beheerder: ledenadministrateur@hengelogroei.nl
Voor meer informatie zie ook onze Opens external link in new windowfacebookpagina

NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS - NIEUWS

Open Tuinen Weekend G&B-Hengelo:
Op de fotopagina een Opens internal link in current windowfotoreportage van de bijentuin, de tuin Festina Lente en de tuin van Gezinus.

Tuinen bezoeken in de kop van Overijssel:
De afdeling Almelo gaat op zaterdag 7 juli 4 locaties bezoeken in de kop van Overijssel. Zo gaan ze naar de tuin van Geke Rook, bezoekerscentrum de Wieden, vervolgens de Oevertuin en als laatste tuin de Hof aan de Reune. Er zijn nog genoeg plaatsen in de bus. Belangstellenden uit Hengelo e.o. kunnen ook mee. Voor meer info klik Opens external link in new windowhier.

Vacatures in het bestuur:
Wij zijn op zoek naar een nieuwe secretaris, een penningmeester en een algemeen bestuurslid. Aan het eind van dit jaar komt ook, na 9 jaar, de functie van voorzitter beschikbaar. Wie vindt het leuk om lid te worden van ons bestuur en de afdeling de komende 3 jaar zijn / haar diensten aan te bieden. Voor meer info klik Opens internal link in current windowhier.

 

 

 

 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

23
Jun
De bloemenweide
23
Jun
De bloemenweide