foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Lelystad!

Heb je ook zo'n plezier in tuinieren? Dan ben je bij Groei & Bloei Lelystad aan het goede adres! 

Wij organiseren voor leden en niet-leden informatieve lezingen, leuke workshops en excursies naar binnen- en buitenland. In de zomer zijn er open tuinen avonden en in het voor- en najaar wisselen veel planten en stekjes van eigenaar tijdens de plantenruilbeurs. En voor de liefhebbers hebben we onze bloemschikclub Lelybloem.

 

Leden ontvangen het Groei & Bloei tijdschrift 10 x per jaar. Naast het tijdschrift ontvangen leden kortingen bij diverse groene bedrijven en op activiteiten van de diverse afdelingen in het land. Wil je meer weten over een abonnement? Lees hier verder

 

Alle activiteiten die onze afdeling organiseert kun je lezen in onze nieuwsbrief (het Lelyblad) die 3x per jaar bij leden in de brievenbus valt. 
Lees Opens internal link in current windowhier de laatste nieuwsbrief (of duik in een ouder exemplaar)
 

Daarnaast versturen wij regelmatig een mail met de laatste nieuwtjes, wijzigingen, herinneringen ivm aanmelden voor activiteiten en meer... vanaf 1 augustus is deze gedoopt tot de "Lelymail". Wil je je aanmelden, dan kan dat >>Opens internal link in current windowhier<<

 

In de Opens internal link in current windowfotorubriek vind je een leuke impressie van alle excursies, uitjes en lezingen. Een mooie indruk en fijne herinneringen voor de deelnemers!

 

 

 

Noteer alvast in je agenda.......

Klik op de link om naar de pagina van die activiteit te gaan en alle informatie te lezen (ook de eventuele aanmeldlink voor workshops of excursies vind je hier).

Volg jij ons al op Facebook?

Klik op het plaatje en je komt op de facebookpagina van Groei & Bloei Lelystad

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

25
Feb
de wind houdt dapper vol
25
Feb
Een wereld van kleuren - Blik op de Tuin 942 2020