Welkom bij Groei & Bloei Dronten

Activiteiten

6 november Opens external link in new windowWinterlezing over roofvogels en uilen in Flevoland.

Foto´s van onze trip naar Groningen op 21 juli kunt u via de volgende links vinden: Opens external link in new windowTuinFleur en Opens external link in new windowTuingoed Foltz

Foto´s van 5 juli toen we de Kijktuinen Nunspeet bezochten staan nu in de fotogalerij.

Foto´s van de voorjaarsbloemschikcursus vindt u Opens external link in new windowhier en Opens external link in new windowhier.

Foto´s van de workshop bij Hanneke´s pluktuin, de Open Tuin van 24 april en de stekkenmarkt vindt u in het fotoalbum.

Houdt u ook van tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Lid worden?

De afdeling Dronten is een actieve vereniging en biedt de leden elk seizoen weer een keur aan activiteiten, zoals de bekende maandelijkse lezingen, bloemschiklessen en excursies. Zie ons verenigingsblad en de agenda.
Op de website vindt u ook tuinevenementen, maandelijks tuinonderhoud en actuele foto's in het fotoalbum.

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)