Welkom bij Groei & Bloei Dronten

Activiteiten

5 februari Lezing Opens external link in new windowEen mooie moestuin, een eetbare siertuin door Marie José Meertens

12 maart Opens external link in new windowLezing ´De tuin in alle seizoenen´door Hans van Horssen

12 maart De Algemene ledenvergadering

23 maart 50 jarig jubileum Groei&Bloei Dronten

21 januari Lezing ´Opens external link in new windowWat eet er van mijn plant´ door Kees Boele (Afdeling Lelystad)

Vanaf 14 februari Opens external link in new windowCursus Beplantingsplannen (Afdeling Lelystad)

Deze herfst heeft Machteld Buitenhuis weer een succesvolle bloemschikcursus gegeven. De foto's (opgedeeld in verschillende albums naar thema) vindt u Opens external link in new windowhier.

De nieuwsbrief van november vindt u Opens external link in new windowhier.

Foto´s van onze trip naar Groningen op 21 juli kunt u via de volgende links vinden: Opens external link in new windowTuinFleur en Opens external link in new windowTuingoed Foltz

Foto´s van 5 juli toen we de Kijktuinen Nunspeet bezochten staan nu in de fotogalerij.

Foto´s van de voorjaarsbloemschikcursus vindt u Opens external link in new windowhier en Opens external link in new windowhier.

Foto´s van de workshop bij Hanneke´s pluktuin, de Open Tuin van 24 april en de stekkenmarkt vindt u in het fotoalbum.

Houdt u ook van tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Lid worden?

De afdeling Dronten is een actieve vereniging en biedt de leden elk seizoen weer een keur aan activiteiten, zoals de bekende maandelijkse lezingen, bloemschiklessen en excursies. Zie ons verenigingsblad en de agenda.
Op de website vindt u ook tuinevenementen, maandelijks tuinonderhoud en actuele foto's in het fotoalbum.

Overwinteren
De natuur betaalt… Blik op de Tuin 832 week 2/2018