Welkom bij Groei & Bloei Dronten

Lezingen voorjaar 2019:

14 januari 2019 Opens external link in new windowDe vegetatie van de Gelderse Vallei door Arie van den Bremer.

11 februari 2019  Opens external link in new windowFotografie van (Florale) landschappen door Pim van der Maden.

25 maart 2019 Marjoleine Dijk (tevens wordt op deze avond onze ALV gehouden).

Dit voorjaar heeft Machteld Buitenhuis weer een succesvolle bloemschikcursus gegeven. De foto's vindt u Opens external link in new windowhier

Houdt u ook van tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Lid worden?

De afdeling Dronten is een actieve vereniging en biedt de leden elk seizoen weer een keur aan activiteiten, zoals de bekende maandelijkse lezingen, bloemschiklessen en excursies. Zie ons verenigingsblad en de agenda.
Op de website vindt u ook tuinevenementen, maandelijks tuinonderhoud en actuele foto's in het fotoalbum.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879