Welkom bij Groei & Bloei Dronten

5 juli Opens external link in new windowBezoek aan de Kijktuinen Nunspeet

21 juli Het jaarlijkse Opens external link in new windowbusreisje naar tuinen in de provincie Groningen (u kunt zich tot 10 juli)

Opens external link in new windowOpgeven voor de najaarsbloemschiklessen kan nu! De lessen starten weer in september.

Foto´s van de voorjaarsbloemschikcursus vindt u Opens external link in new windowhier en Opens external link in new windowhier.

Foto´s van de workshop bij Hanneke´s pluktuin, de Open Tuin van 24 april en de stekkenmarkt vindt u in het fotoalbum.

Houdt u ook van tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres! Lid worden?

De afdeling Dronten is een actieve vereniging en biedt de leden elk seizoen weer een keur aan activiteiten, zoals de bekende maandelijkse lezingen, bloemschiklessen en excursies. Zie ons verenigingsblad en de agenda.
Op de website vindt u ook tuinevenementen, maandelijks tuinonderhoud en actuele foto's in het fotoalbum.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017