Welkom bij Groei & Bloei Zuid-Kennemerland

Groei & Bloei Zuid-Kennemerland is een gezellige en actieve vereniging van hobbytuiniers. In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. Ook is er elk jaar een groepsreis naar het buitenland. Voor de liefhebbers organiseren we bovendien vier maal per jaar, in elk seizoen, een workshop bloemschikken. En dan is er nog de plantenruilbeurs in het voor- en najaar. We richten ons vooral op siertuinen, maar ook de enthousiaste moestuiniers onder ons komen aan hun trekken.

De meeste activiteiten zijn alleen bestemd voor leden, maar de lezingen in het winterseizoen zijn vaak ook toegankelijk voor niet-leden. Het werkgebied van Groei & Bloei Zuid-Kennemerland bestrijkt het gebied ten zuiden van het Noordzeekanaal tot en met Bennebroek. De oostgrens wordt gevormd door het Spaarne en de Ringvaart, maar Zwanenburg, aan de andere kant van de Ringvaart, hoort er ook nog bij.

romke’s moestuin
Gloriosa