WELKOM BIJ GROEI & BLOEI ALMELO & OMSTREKEN

Onze afdeling heeft ongeveer 250 leden. Van deze leden woont ongeveer veertig procent in Almelo, de rest komt uit de omliggende dorpen en gemeenten. In 2016 vierden wij, met diverse activiteiten en een uitgebreid jaarprogramma, ons 100-jarig jubileum en ontvingen wij de Stadspenning van de gemeente Almelo.

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor een groene omgeving; bomen, struiken, planten, gazons, parken, moestuinen en dergelijke, ze zijn onmisbaar voor een goede leefomgeving.

Via de rubriek activiteiten en actueel brengen wij u op de hoogte van alles wat georganiseerd wordt. Het jaarprogramma en de agenda geven u een duidelijk jaaroverzicht. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, deze verschijnt ± 7x per jaar en houdt u op de hoogte van alles wat actueel is.

Elk jaar organiseren wij:

• informatieavonden
  • excursies
  • plantenruil in het voorjaar en in het najaar
  • voorjaarsmarkt
  • cursussen en workshops
  • open tuinen weekend

Naast informatie over activiteiten vindt u op onze website fotoverslagen, informatie over het bestuur, over waar de leden vandaan komen en over de diverse commissies. Op de pagina contact staat een en ander samengevat en is het mogelijk om zelf uw contactgegevens te actualiseren (nieuw e-mailadres bijvoorbeeld) t.b.v. onze ledenadministratie en databestanden.

Wilt u meer weten of kennis maken, kom langs of neem contact op met Annelieke Huurneman (voorzitter), telefoon 0546 571816 / e-mail: info(at)almelo.groei.nl. U bent van harte welkom!

de geboorte van een libelle
ûs tûn