Welkom bij Groei&Bloei Roden

Begint u nog maar net met bloemen en planten of bent u er al jaren mee bezig? Heeft u plezier in tuinieren en de natuur, praat u daar graag met anderen over of wilt u er wel eens wat meer over horen en lezen? Dan voelt u zich bij ons vast thuis. Wij hebben ongeveer 175 leden.

Wij bieden (informatieve) lezingen door deskundigen, bloemschik-cursussen, open-tuinen-weekend, excursie, een plantjesdag en een Kerst-doe-avond. Ook zijn er twee tuinclubs waarvan de leden elkaars, en ook wel andermans, tuinen bezoeken .

Leden krijgen 4x per jaar de digitale afdelings Nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten. En natuurlijk 11x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei. Verken de website. Wilt u contact met de afdeling, klik dan rechtsboven op Contact.

Het programma voor het seizoen 2016-2017 is te vinden onder Activiteiten & Actueel . Reserveer in uw agenda!!

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)