Verboden toegang; Prive !

Wat zit er toch achter die schutting of die groene wand verborgen ? Welke paradijsjes liggen daar verscholen in het groen? Klein, soms heel groot. Soms volgens bepaalde stijlregels, maar vaak een liefhebberstuin vol met verassende planten. Of een verzamelaars tuin met heel veel speciale planten. Met moes of zonder. Alle tuinen en hun tuiniers hebben wat gemeen met elkaar. De liefde voor tuinieren en het genieten van de beloning van al het werk dat er aan besteed wordt. Mooi is een relatief begrip, er is geen mooiste tuin, ze zijn voor de eigenaren allemaal even mooi. En altijd kan er nog wat aan verbeterd worden en er is altijd nog wel plek voor iets speciaals. Al dat moois blijft normaal verborgen, want privé.  Heel soms gaan enkele tuinen open op een open tuinen dag en mag al dat moois even gezien worden. En daarna is de tuin weer voor de bewoner en al die gelukkige vogels die er altijd vrij toegang hebben.

Op deze plek op de Groei&Bloei site, kun je een virtuele wandeling maken door een aantal tuinen van onze leden. Maak die  virtuele rond wandeling en laat je inspireren. En kom nog eens terug want een tuin verandert elk seizoen weer.

Doe ook mee met "De Tuin van"

Hierin kunnen leden van Groei&Bloei afdeling Gouda eo door middel van foto's anderen mee laten genieten van hun tuin. Een virtueel tuinbezoek, zo je wilt.

Enige tekst bij de foto's mag, maar hoeft niet.

Wil jij hier ook je eigen virtuele tuin laten zien ?  Neem dan kontakt op met de webmaster.

op deze pagina

Vind je tuinen van onze leden.

Waar blijft jouw tuin ? Stuur je foto en een verhaaltje  in !

ga naar mijn tuin paradijs
Ga ook op bezoek bij anderen
Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”