Midden-Groningen
bekijk online
NIEUWFLITS

Open Tuinen Weekend Appingedam-Delfzijl 22 en 23 augustus

Het Open Tuinen Weekend van de afdeling Appingedam-Delfzijl is komend weekend 22 en 23 augustus 2020. Een deel van de tuinen  die in de Gids van de Open Tuinen Estafette staan zijn open. Hier bent u van harte welkom. Door verschillende tuinen te bezoeken kan u ideeën opdoen voor de inrichting van uw eigen tuin. Maar u kunt ook gewoon rondlopen en genieten van de mooie borders, de nog bloeiende planten en de bloesem of vruchten van bomen en struiken.

Open tuinen en Corona
Van bezoekers van een open tuin wordt verwacht dat ze zich houden aan de richtlijnen van het RIVM. De belangrijkste zijn zich te houden aan de aangegeven looproute en om 1,5 meter afstand aan te houden. Bij de ingang van elke tuin staan de regels aangegeven.

Op de website www.opentuinenestafettegroningen.nl staat vermeld welke tuinen open zijn, wat het adres is met een korte tuinbeschrijving en foto’s.

Kijk voor u op pad gaat om tuinen te bezoeken op de website om de meest actuele informatie te krijgen over welke tuinen wel of niet open zijn. Dat voorkomt teleurstellingen.