Welkom bij Groei & Bloei Zaanstreek-Waterland

Woont u in Zaandam, Zaandijk, Assendelft, Wijdewormer, Westzaan, Krommenie, Wormerveer, Wormer, Uitgeest, Koog aan de Zaan, Oostzaan Purmerendof Landsmeer?

Houdt u van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres.

Groei & Bloei is de grootste landelijke vereniging op dit gebied. Met ruim 150 afdelingen en ruim 70.000 leden is een netwerk van tuinliefhebbers ontstaan.

De afdeling Zaanstreek-Waterland is opgericht in 1894. Onze activiteiten zijn onder andere: cursussen bloemschikken voor beginners en gevorderden, zaai- en stekkenruilbeurs (2 x per jaar), workshops, lezingen, excursies en open tuinen weekend.

Mocht u na het bekijken van de site besluiten om lid te worden, kan ik u aanbevelen om de link naar de KMTP verder op de website te volgen. U wordt dan ook lid van de afdeling bij u in de buurt, die u met open armen zal ontvangen. En bovenop dit alles ontvangt u ook nog het schitterende tijdschrift Groei & Bloei.

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”