Welkom bij Groei & Bloei Winschoten

Semper Florens is een bloeiende vereniging met vele aspecten die allemaal betrekking hebben op de tuin en het tuinieren.
Semper Florens wil een afdeling zijn waar groenliefhebbers en vakmensen elkaar vinden in het delen en uitdragen van groenbeleving en –kennis.
De groenliefhebber kan nog meer voldoening en plezier beleven aan de groenhobby door gebruik te maken van de kennis en ervaring die bij de afdeling beschikbaar is.
Semper Florens biedt een platform om andere groenliefhebbers te ontmoeten, samen creatief bezig te zijn, ervaringen uit te wisselen, van elkaar en deskundigen te leren, activiteiten te ondernemen.

In de praktijk betekent dit dat Semper Florens vele activiteiten organiseert:

• praktische workshops, zoals bloemshikken en fotografie,
  • excursies en reizen onder dekundige leiding naar tuinen, parken en kwekerijen, ook naar het buitenland,
  • diverse lezingen (in de wintermaanden) door experts,
  • open tuinenweekend,
  • aanwezigheid op markten en beurzen,
  • plantenruilbeurzen,
  • tevens zijn binnen Semper Florens drie tuinclubs actief.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017