Welkom op de website van Groei & Bloei Soest/Soesterberg.

Hier treffen mensen elkaar die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bezig zijn met alles wat er groeit, of van het maken van een mooi bloemstuk.

Bent u al geabonneerd op onze NIEUWSFLITS ? Een maandelijkse mailbrief waarin de komende activiteiten worden genoemd. Onder de knop ''Diversen'' kunt u zich aanmelden. (Ook voor niet leden)

Leden van Groei & Bloei krijgen 10 maal per jaar het mooie landelijke Groei & Bloei blad in de bus en 4 maal per jaar de plaatselijke Bloeiwijzer. Tevens krijgen leden korting bij diverse bedrijven in de regio.

Neem ook eens een kijkje op onze pagina op Facebook!

Nog geen lid maar wel nieuwsgierig geworden naar onze afdeling? Doe gerust eens mee met één van onze activiteiten! En beslis daarna. Er is elke maand wel een aantrekkelijke aanbieding. Aanmelden kan via mail info(at)soest.groei.nl

Welkom bij onze afdeling.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017