Gooi-Noord
bekijk online
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2021-3

OPEN TUINEN

Helaas was het niet goed mogelijk om dit jaar het Open Tuinenweekend te organiseren door de Corona-maatregelen.

Aangezien er deze week goed bericht kwam over een grote versoepeling van de corona maatregelen, hebben we bedacht om toch iets te proberen  te organiseren op het gebied van Open Tuinen. Hoe leuk is het om weer mensen in de tuin te kunnen ontvangen  i.p.v. op een vaste datum nu na telefonische afspraak.

We hebben al enkele tuineigenaren bereid gevonden om mee te doen. Als u ook graag uw tuin wilt laten zien en meer hierover wil weten, kunt u mij bellen: tel 06 54 24 37 63, graag vóór het eind van volgende  week, dan kan ik een lijst maken van tuinen die meedoen en deze rondsturen via een Nieuwsbrief.

Julia van Otterloo, webmaster.

 

 

Maar eerst nog een keer OPEN TUINEN VIRTUEEL met de prachtige tuinen, een herhaling van vorig jaar. Geniet ervan.

naar de tuinen

17 tuinen doen mee aan het virtuele opentuinenweekend op 19 en 20 juni. U vindt op de website van alle tuinen die meedoen een beschrijving met een foto-album, dat u kunt openen door de link aan te klikken en daarna ACTIVITEITEN en daarna OPEN TUINEN VIRTUEEL*.     (N.B. bij de telefoon daarna links op de oranje balk op de 3 streepjes klikken aan de bovenzijde). 

N.B. U ziet natuurlijk de foto's het mooist op de computer en u kunt de foto's instellen als diavoorstelling.

Veel kijkplezier,

Julia van Otterloo en Janneke Karssen.

* de foto's zijn afkomstig van de tiuneigenaren. De foto's van de tuin van Gesien Lauxterman en Carla van der Heijden zijn gemaakt door Nico Buijs.