De Betuwe

Wij zijn GROEI & BLOEI OVER-BETUWE & LINGEWAARD

een afdeling van Groei & Bloei, de landelijke vereniging voor tuinliefhebbers.

Graag willen wij tuinervaringen met u delen.

Maar ook kunt u bij ons terecht voor veel kennis over tuinieren.

Wij organiseren boeiende workshops en inspirerende lezingen en ook kunt u met ons mee op tuinexcursies.

50 jaar Groei & Bloei Over-Betuwe/Lingewaard.

We hebben de stukken van de notaris er maar eens even bij gehaald, er was wat verwarring over de oprichtingsdatum van onze afdeling. Op 1 mei 1969 is onze afdeling Over-Betuwe/Lingewaard opgericht en dus bestaan we op 1 mei 2019, 50 jaar. En dat gaan we vieren! We willen dan graag aan iedereen laten weten wat een leuke Tuin vereniging wij zijn en dat het leuk is om erbij te horen.

We hebben een flinke spaarpot en kunnen dus ook echt speciale activiteiten gaan organiseren rondom die dag. Daar hebben we wel hulp bij nodig van actieve leden. Vanuit het bestuur wil ik (Ineke Brunekreeft ) met een paar leden een jubileumcommissie vormen. Actieve leden die mee willen denken hoe  het programma eruit moet komen te zien. In een later stadium wellicht ook nog vrijwilligers voor hand en span diensten tijdens de feestelijkheden zelf.

Heeft u zin om mee te doen meldt u zich dan aan via onze website genb.lingewaard.overbetuwe(at)gmail.com graag met naam en telefoonnummer en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ineke Brunekreeft (voorzitter)

Bingerden