Herfstmarkt op zaterdag 7 oktober

Voor meer informatie klik Opens external link in new windowHIER

Welkom bij Groei & Bloei Noordoostpolde

Een bloeiende afdeling die tal van activiteiten organiseert voor haar circa 500 leden. Elke maand verzorgen we een boeiende en leerzame avond, met deskundige sprekers die vertellen over hun specialiteit op tuingebied. Het programma kan ook bestaan uit een demonstratie of een presentatie door eigen leden, of u bent zelf actief !

Over actief gesproken. Voor onze cursussen op het gebied van bloemschikken, tuinontwerp en snoeien is altijd veel belangstelling. Daarnaast organiseren we korte workshops, waarbij u op het gebied van groendecoratie, zelf de handen uit de mouwen kunt steken.

In de zomer zijn er geen zaalavonden. We proberen dan zelf in praktijk te brengen wat we tijdens zaalavonden en cursussen opgestoken hebben. Maar tijdens de zomermaanden is de vereniging nog wel volop actief. We nemen dan een kijkje in andermans tuin tijdens de Open Tuindagen, voor velen een bron van inspiratie en idee├źn.

De bijeenkomsten die wij organiseren zijn gevarieerd. Gezellige avonden waar u andere leden van Groei & Bloei treft. Overigens zijn ook aspirant leden welkom: Kom gerust eens kijken wat de afdeling Noordoostpolder U biedt en maak kennis met een vereniging die een groot hart heeft voor groen. Onze activiteiten worden ook aangekondigd in onze convocatie "Polderbloei" die de leden regelmatig ontvangen.

En dit alles is dus inbegrepen bij uw abonnement op het prachtige maandblad Groei & Bloei !

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)