Welkom bij Groei & Bloei afd. Oost Gelre - Winterswijk

Houdt u ook zo van groen, bloemen en planten? Heeft u plezier in tuinieren? Deelt u uw hobby en uw liefde voor de natuur graag met anderen? Dan bent u hier op het juiste adres!

Groei & Bloei heeft 145 afdelingen met in totaal ruim 40.000 leden. Elke afdeling organiseert haar eigen activiteiten en brengt een eigen programma uit.

Zo ook afdeling Oost Gelre - Winterswijk.

Onder afdeling Oost Gelre - Winterswijk wordt verstaan de gemeente Oost Gelre, Lichtenvoorde, Groenlo en al hun kerkdorpen, Vragender, Zieuwent, Harreveld, Lievelde,  Mariënvelde en Zwolle daarnaast de gehele gemeente Winterswijk.

Op deze site zullen we u informatie geven over de activiteiten die wij als vereniging organiseren zoals, lezingen, bloemschikken, excursies, Open tuinen enz.

Kijk vooral eens onder NIEUWS hier staan de meest actuele activiteiten.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, mail ze gerust, want met uw informatie kunnen wij deze site zo volledig mogelijk maken.

Ons adres is mailto:info(at)lichtenvoorde.groei.nl

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”